Mind & Breath

Mind & Breath, een uur van kalmte en innerlijke rust

Met liefde introduceren wij onze nieuwste les, Mind & Breath. Hier wordt je volledig ondergedompeld in een wereld van meditatie- en ademhalingstechnieken. Denk aan langzame bewegingen, fijne zachte materialen, rustgevende klanken en een diepe ademhaling. Een uur van kalmte en innerlijke rust, een moment om te resetten, waarna je terugkeert naar het dagelijks leven met een vleugje extra Zen.

mind & breath

De voordelen van mind & breath

Op een basisniveau is onze behoefte aan zuurstof vanzelfsprekend. Maar de manier waarop je ademt verbeteren kan een veel dieper resultaat geven dan je misschien zou verwachten. Een betere slaap, minder psychologische stress, meer energie, een verbeterde bloedsomloop (bloed en zuurstof) – het kan allemaal worden toegeschreven aan een betere regulatie van de ademhaling.

Als we naar de mentale kant kijken, is het effect van een verbeterde ademhaling net zo belangrijk. Een gecontroleerde ademhaling kan snel een gevoel van rust opwekken, en het is geweldig om alleen daarom al te oefenen. Maar buiten de ademhalingstechnieken is er potentieel voor een nog dieper gevoel van helderheid en kalmte tijdens deze gloednieuwe Mind & Breath les….

book a spot
mind & breath

ontmoet ariane, jouw gloednieuwe Mind & breath coach

Mind & Breath leert je nieuwe meditatie- en ademhalingstechnieken. Laat een gecontroleerde ademhaling de poort naar meditatie zijn. De geest van buiten naar binnen brengen, van lawaaiig naar stil. Verscherp je algehele focus.

Onder begeleiding van onze ademhalingsgoeroes, dompel je jezelf onder in een uur van totale sereniteit. Volg je adem naar een gelukkigere vorm van jezelf.

Ariane heeft  altijd interesse gehad voor de connectie tussen lichaam en geest. In de loop der jaren heeft ze veel kennis opgedaan over gezondheid en welzijn en geleerd hoe ze haar studenten begeleidt in een gelukkig en gezond leven. Ariane werkt als toegewijd coach, massage therapeut en als jouw gloednieuwe Mind & Breath leraar!

 

find out more about ariane