YG Studios Rotterdam

Jouw studio voor sport en yoga in Rotterdam

Fun, dynamic classes, 7 dagen per week.

Wij geloven dat bewegen onderdeel moet zijn van je dagelijkse routine. Het brengt focus, geeft je kracht, verbetert je prestaties en helpt je ontspannen. Onze studio, gelegen in het centrum van de stad, biedt je dagelijkse dosis yoga en high intensity lessen. 

Get ready to sweat!

Contact ons hey@ygstudios.nl

Check ons rooster
IMPRESSIE
BEGIN NU!

Koop ons 3 for 25 pack en ga aan de slag

Beginnen met bewegen is nog nooit zo makkelijk geweest. Kom langs bij ons om meteen te beginnen of klik hieronder om ons 3 for 25 pack te kopen: probeer 3 lessen uit voor €25 (2 weken geldig vanaf je eerste les). 

Wij kunnen niet wachten. En jij? 

 

Begin nu
News

Bereid je voor op de 1/4 Marathon met YG Studios

Read more

yg white season

De winter is een tijd van geven, en bij YG Studios breiden we dit principe uit, buiten de mat. Dit seizoen lanceren we een reeks evenementen en initiatieven gericht op…
Read more
Agenda / Events

Birth Prep

A childbirth preparation course for expectant parents

YG Studios Lijnbaan
Saturday June 15, 22 & 29
14:00 - 16:00
by Maggie
€250 per couple, for the 3-part course

The biggest sun salute

International Yoga Day in Rotterdam

Lijnbaan
Friday June 21
9.30 - 10.30
by #RotterdamCentrum
participation: free

SOUND BATH

A JOURNEY IN SOUND WITH LEANDRA

YG Studios Lijnbaan
Sunday June 30
14.00 - 15.30
by Leandra
€35 | €31,5 unlimited members
All Events
Mailing list

Ontvang onze mailing

Voer je e-mailadres in en blijf op de hoogte van events, aanbiedingen en nieuws.

YG Studios Rotterdam: yoga, hit, strength, run & box

Wil je ook in het centrum van Rotterdam yoga beoefenen? Wij bieden jouw dagelijkse dosis aan de beste Rotterdamse yoga. Kom langs in onze fijne studio’s voor alle soorten yoga, zoals power yoga, hot yoga, yin yoga en hatha yoga. Maar ook meditatie, pilates, breathing en zelfs massages.

YG Studios is van oorsprong een studio die yoga in Rotterdam aanbiedt. Maar tegenwoordig zoveel meer!

Ons team bestaat uit een groot aantal gepassioneerde en getalenteerde yogaleraren en trainers. Bij YG Studios geloven we dat bewegen een onderdeel zou moeten zijn van je dagelijkse routine, in welke vorm dan ook: Yoga, HIIT, Krachttraining, Hardlopen of Boksen.

Meer yoga

Yoga in Rotterdam voor beginners en gevorderden

Of je nu nog nooit op een yogamat hebt gestaan, of een ervaren yogabeoefenaar bent: Wij geloven dat yoga voor iedereen is. Ons rooster biedt een breed scala aan verschillende soorten yoga met elk een andere intensiteit, tijdsduur en temperatuur. Zo is het eenvoudig om te zien of een les aansluit bij jouw niveau. Dus ervaar de voordelen van yoga voor het eerst, of voor de honderdste keer, in onze yogastudio’s in Rotterdam.

Meer dan Rotterdamse Yoga

Bij YG Studios “It’s all about the movement”. We geloven dat bewegen onderdeel zou moeten zijn van je dagelijkse routine. Daarom hebben we een compleet aanbod aan yoga én high intensity lessen. Wissel in je schema regelmatig yoga af met bijvoorbeeld boksen, hardlopen en krachttraining en breng focus, kracht en ontspanning aan in je leven. Probeer het zelf een uit, met 3 lessen voor slechts 25 euro (twee weken geldig)

Begin nu!