ONS VERHAAL

Je favoriete yoga en high intensity lessen in Rotterdam

Fun, dynamic classes, 7 dagen per week.

Wij geloven dat bewegen onderdeel moet zijn van je dagelijkse routine. Het brengt focus, geeft je kracht, verbetert je prestaties en helpt je ontspannen. Onze studio’s, gelegen op toffe plekken in de stad, bieden je dagelijkse dosis yoga en high intensity lessen. 

Get ready to sweat!

Contact ons hey@ygstudios.nl

Check ons rooster
IMPRESSIE
BEGIN NU!

Koop ons 3 for 25 pack en ga aan de slag

Beginnen met bewegen is nog nooit zo makkelijk geweest. Kom langs bij onze YG Studios om meteen te beginnen of klik hieronder om ons 3 for 25 pack te kopen, 2 weken geldig vanaf je eerste les. 

Wij kunnen niet wachten. En jij? 

 

Begin nu
News

Samen bewegen

Samen Bewegen Waarom samen bewegen leuker is Bewegen is gezond, dat weten we allemaal. Het verbetert je slaap en geeft je meer energie. Het verbetert je mentale en fysieke welzijn.…
Read more

Shake it up!

Shake it up! Of je nu spieren wilt kweken of gezond wilt blijven, wij hebben precies wat je lichaam nodig heeft om bij te tanken, te herstellen en nieuwe energie…
Read more
Mailing list

Schrijf je in!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws & events! Ontvang onze aanbiedingen en meer in je inbox.
jouw dagelijkse dosis yoga en hit

Opzoek naar HIT en Yoga in Rotterdam?

Wil je ook in het centrum van Rotterdam Hit of yoga beoefenen? Wij bieden jouw dagelijkse dosis Rotterdamse yoga en hit lessen. Kom langs in onze fijne studios voor alle soorten yoga, zoals power yoga, hot yoga, yin yoga en hatha yoga. Maar ook meditatie, pilates, breathing en zelfs massages.

Kies voor variatie en combineer jouw yoga les met een Hiit training, Hero krachttraining, Boks of hardloop les!
 
Ons team bestaat uit een groot aantal gepassioneerde en getalenteerde leraren. Onze Rotterdam studio’s helpen je aan jezelf te werken, je doel te behalen. Bij YG Studios geloven we dat hit & yoga toegankelijk is voor iedereen en onderdeel zou moeten zijn van je dagelijkse routine.

MEER YOGA
yoga is voor iedereen

Yoga voor beginners en gevorderden

Of je nu nog nooit op een yogamat hebt gestaan, of een ervaren yogabeoefenaar bent: Wij geloven dat yoga voor iedereen is. Ons rooster biedt een breed scala aan verschillende soorten yoga met elk een andere intensiteit, tijdsduur en temperatuur. Zo is het eenvoudig om te zien of een les aansluit bij jouw niveau. Dus ervaar de voordelen van yoga voor het eerst, of voor de honderdste keer, in onze yogastudio’s in Rotterdam. 

it's all about the movement

Meer dan Yoga

Bij YG Studios “It’s all about the movement”. We geloven dat bewegen onderdeel zou moeten zijn van je dagelijkse routine. Daarom hebben we een compleet aanbod aan yoga én high intensity lessen.

Wissel in je schema regelmatig yoga af met bijvoorbeeld boksen, hardlopen en krachttraining en breng focus, kracht en ontspanning aan in je leven. Probeer het zelf een uit, met 3 lessen voor slechts 25 euro (twee weken geldig) 

BEGIN NU