LIDMAATSCHAPPEN

kies het lidmaatschap dat het best bij je past

Wij bieden credit packs aan die 1 jaar geldig zijn, en maandelijkse lidmaatschappen die automatisch vernieuwen.

Koop een onbeperkt maandlidmaatschap of een onbeperkt maandlidmaatschap voor 1 jaar en wij trakteren je! Ontvang altijd 20% korting op onze evenementen.

alle lessen zijn 2 credits

create account
BEGIN NU!

Koop de 3 for 20 intro deal

Nieuw bij YG Studios? Koop onze 3 voor 20 intro deal en volg 3 lessen voor 20 euro. Na activatie twee weken geldig.

We zijn er klaar voor! Jij ook?

GET THE DEAL
YG PERSONAL

word sterker, fitter, de beste versie van jezelf!

Nu is je kans om samen te werken met je favoriete docenten. Word sterker, bouw aan je flexibiliteit, verbeter je yoga practice. Kies je favoriete yoga en high intensiteit lessen, aangepast op jouw persoonlijke behoeftes.

Kies voor yoga, boksen of  high intensity training bij je favoriete docenten – je vindt ze allemaal hier. 

prijzen
Sessies van 1 uur zijn beschikbaar vanaf 65 euro, of koop direct 5  sessies voor 300 euro. Je mag één vriend meenemen naar de les.

 

YG PERSONAL
VOOR BEDRIJVEN

we komen graag bij je op kantoor om je lichamelijk en mentaal fitter te maken!

We werken samen met bedrijven om te zorgen dat hun personeel gezond, fit en gelukkig is. Met op maat gemaakte lidmaatschappen en in-house workshops, afgestemd op de behoeftes van jouw bedrijf.

Wil je meer weten? We komen graag bij je langs! 

Get in contact

Overweeg je om het hele team te belonen voor al hun harde werk? Wil je zeker weten dat je medewerkers ook genoeg ontspannen? Schaf dan nu een YGTV abonnement aan voor bedrijven. Abonneer je team of bedrijf op YGTV. In combinatie met een wekelijkse live les van ons docententeam, zorg je ervoor dat jouw team fit blijft. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!

Stuur ons een e-mail
MOVING IN PACKS

YGTV VOOR BEDRIJVEN

Het beste cadeau dat je kan krijgen

Geef een YG Studios gift card

Het beste cadeau dat je kan krijgen. Koop een YG Studios gift card! Jij kiest het bedrag, en de ontvanger van dit geweldige cadeau kan kiezen om het uit te geven aan elk YG studios product. Persoonlijke sessies, credit packs, maandelijkse lidmaatschappen of onze winkel artikelen. Last minute cadeaus? We regelen het!

Bestel je cadeaubon online door op de knop hieronder te klikken. Je kunt hem direct uitprinten of opsturen naar je vriend of vriendin.

We kunnen hem ook voor je inpakken, stuur in dat geval een e-mail naar hey@ygstudios.nl. Wij maken er een mooi pakketje van wat je kan op komen halen in één van onze studio’s.

Get a giftcard