YG massage treatments

Boek nu jouw massage treatment

Haal diep adem, kom tot rust. Geef je lichaam wat het nodig heeft, trakteer jezelf op een massage. Onze therapeuten werken vanuit onze behandelkamer, beschikbaar op onze Lijnbaan Rotterdam locatie.

Boek een Deep Tissue of Ultimate Relaxation behandeling. Wil je meer speciale aandacht voor specifieke delen van het lichaam? Bekijk hieronder onze therapeuten en het soort passende behandeling. 

Voor onze behandelingen gebruiken we de verzorgingslijn van Songbird, met 100% natuurlijke ingrediënten en voor elk soort massage behandeling een specifiek product, met zelfs een vegan massage wax.  

Plan meteen jouw afspraak in via Treatwell. 

Boek nu
YG massage treatments

Welke massagebehandeling wil jij?

Nek, Schouders, Rug
Besteed je veel tijd aan je bureau, of wil je de spanning van je bovenlijf loslaten? Zet de wereld even op pauze, en laat je nek, schouders en rug volledig ontspannen.

Deep Tissue 
Deze hemelse behandeling is genezen en genieten. Met handen, armen en ellebogen werkt de masseur tot in de diepere lagen van je huid om spanning te verlichten. Deze behandeling helpt je houding te verbeteren en stress los te laten. Pak je hele lichaam aan, of focus op de delen van je lijf die extra aandacht nodig hebben.

Ultimate Relaxation
We weten allemaal hoe goed een massage kan zijn, maar na deze behandeling voel je je echt als herboren. Geweldig om stress te lijf te gaan, maar ook om jezelf eens extra te verwennen. Laat alles los en ontspan!

Massagetherapie
Ga op zoek naar de verborgen diepere lagen van je lichaam met massagetherapie. Onze masseur neemt extra tijd voor jou, en nog belangrijker, voor je lichaam. Een combinatie van verschillende disciplines zoals holistisch lichaamswerk tot deep tissue massage. Ontdek waar je extra zorg en aandacht nodig hebt.

Book a massage
YG massage treatments

Massagetherapeuten bij YG

Ariane
Een vrij en gezond lichaam is de weg naar een vrije, gezonde geest en hart. Ariane luistert heel goed naar wat jij nodig hebt. Haar massage is zowel een fysieke als een mentale ervaring. 

Marvin  
Met een achtergrond in sportwetenschap, fysiotherapie en sportmassage biedt Marvin je wat je nodig hebt, of dat nu een rustgevende massage is of een meer specifieke behandeling. Een geweldige massage bij Marvin is zowel fysiek als mentaal en helpt je lichaam herstellen.

Anthony
Zoek je naar een effectieve behandeling op maat? Dan moet je bij Anthony zijn. Hij behandelt gericht blessures en beperkingen of geeft een totale lichaamsmassage. Heb je last van gespannen spieren, een probleem met je houding, of zin hebt om jezelf eens wat extra aandacht te geven, boek bij Anthony!

Tim
Wanneer je gestrest bent, toe bent aan ontspanning of een andere reden hebt, zul je de massagetafel met een relaxt en tevreden gevoel verlaten. Tim‘s technieken zullen de doorbloeding van de spieren verhogen, wat helpt om de fysieke spanning en stress in je lichaam te verlichten.

Nieuwsgierig naar wat we nog meer te bieden hebben? Bekijk ons lesaanbod of klik hieronder voor een personal training.

YG PERSONAL