Massage Rotterdam

Opzoek naar een massage in Rotterdam, kom naar YG Studios!

Haal diep adem, kom tot rust. Geef je lichaam wat het nodig heeft, trakteer jezelf op een massage. Onze therapeuten werken vanuit onze behandelkamer, beschikbaar op onze Lijnbaan Rotterdam locatie.

Boek een Deep Tissue of Ultimate Relaxation behandeling. Wil je meer speciale aandacht voor specifieke delen van het lichaam? Bekijk hieronder onze therapeuten en het soort passende behandeling. 

Voor onze behandelingen gebruiken we de verzorgingslijn van Songbird, met 100% natuurlijke ingrediënten en voor elk soort massage behandeling een specifiek product, met zelfs een vegan massage wax.  

Plan meteen jouw afspraak in via Treatwell. 

Boek nu
ontspannende en activerende behandelingen

Ontspanningsmassage, deep tissue massage, welke behandeling wil jij?

Boek een massage

Nek, Schouders, Rug
Besteed je veel tijd aan je bureau, of wil je de spanning van je bovenlijf loslaten? Zet de wereld even op pauze, en laat je nek, schouders en rug volledig ontspannen.

Deep Tissue 
Deze hemelse behandeling is genezen en genieten. Met handen, armen en ellebogen werkt de masseur tot in de diepere lagen van je huid om spanning te verlichten. Deze behandeling helpt je houding te verbeteren en stress los te laten. Pak je hele lichaam aan, of focus op de delen van je lijf die extra aandacht nodig hebben.

Ultimate Relaxation
We weten allemaal hoe goed een massage kan zijn, maar na deze behandeling voel je je echt als herboren. Geweldig om stress te lijf te gaan, maar ook om jezelf eens extra te verwennen. Laat alles los en ontspan!

Recharge Massage
Deze massage is als een work-out voor je systeem! Een ontspannende en activerende massage die zich richt op de energiebanen in je lichaam. Via licht tot medium touch massage technieken worden energieblokkades in je lichaam opgeheven en ga je fris en opgeladen de deur weer uit.

Thai Yoga Massage
Geef je over en kom in een meditatieve staat door de lange ritmische bewegingen die je ervaart bij een Thaise massage. Deze op yoga geïnspireerde bewegingen worden uitgevoerd met een zachte druk, precies daar waar je lichaam het nodig heeft. Met respect voor je lichaam in zijn huidig staat richt deze massage zich erop energiestromen in lichaam en geest te herstellen.

yoga, hiit en massagesalon rotterdam

Massagetherapeuten bij YG Studios

Dewi
Het lesgeven in yoga was de eerste stap naar Dewi’s carrière in massage. Zoals yoga de helende kracht is voor lichaam en geest, zo is Reiki en Energetische massage een balsem voor het zenuwstelsel (of ‘energie’). Het begon met het volgen van enkele verkennende cursussen in energiewerk, die haar vervolgens snel naar een formele kwalificatie leidden.

Anthony
Zoek je naar een effectieve behandeling op maat? Dan moet je bij Anthony zijn. Hij behandelt gericht blessures en beperkingen of geeft een totale lichaamsmassage. Heb je last van gespannen spieren, een probleem met je houding, of zin hebt om jezelf eens wat extra aandacht te geven, boek bij Anthony!

Nicola
Nicola ziet elke Thaise Yoga Massage behandeling als een kans om contact te maken met het mentale en spirituele aspect van elk lichaam. Heling vindt naar haar mening plaats wanneer cliënten leren los te laten en te accepteren waar hun lichaam op dat moment is. De voordelen kunnen fysiek zijn, zoals een verbeterde houding, gewrichtsmobiliteit of bloedsomloop, maar ook een algemeen gevoel van vrijheid, lichtheid of welzijn.

Weronika
Weronika biedt momenteel algemene massagebehandelingen, gerichte nek-, schouders- en rugmassage, en diepe weefselmassage. Maar voor elke cliënt, ongeacht waar op het lichaam hij of zij zich bevindt, maakt Weronika de behandeling op maat.

Irma
Ze studeerde somatische psychotherapie, daarna holistische massage en Lomi Lomi massage, een traditionele Hawaïaanse massage die ontworpen is om de kwaliteit van stroming en water in het lichaam te versterken. Irma is gespecialiseerd in het vrouwelijke lichamen, ze bestudeerd technieken die specifiek zijn voor vrouwelijke hormonen en traumas met betrekking tot aanraking of vrouw zijn. Zo geeft ze ook zwangerschapsmassages.

Nieuwsgierig naar wat we nog meer te bieden hebben? Bekijk ons lesaanbod of klik hieronder voor een personal training.

YG PERSONAL