Nicola_team_yoga_yogaground_Rotterdam_Bikram_Hot26_Hot Core_Hatha_Yin_Hormone_therapy_For_woman_ashtanga
Teacher and Floor Manager

Nicola

Nicola’s eerste kennismaking met yoga en mindfulness was tijdens een Ashram reis in India. Het begon met een focus op ademhaling en vanuit daar werd het onderdeel van haar dagelijks leven. Inmiddels heeft ze meer dan 800 uur yogatraining op haar naam staan, met opgedane ervaring in Laos, Thailand en Nederland. 

Met een liefde voor reizen over de hele wereld, hebben India, Indonesië en de Himalaya een speciaal plekje in Nicola’s hart. Wanneer ze onderweg is, is ze altijd op zoek naar kleine dingen die haar laten glimlachen. Haar favoriete keuken is de Thaise keuken, welk gerecht maakt niet uit, het is allemaal zó lekker 

Nicola, oorspronkelijk uit Tsjechië, kwam als twintiger naar Rotterdam en werd direct verliefd. Toevallig leerde ze hier ook de liefde van haar leven kennen en sindsdien is Rotterdam haar thuishaven. Maak in haar lessen kennis met haar nuchtere aanpak en brede ervaring in verschillende yogastijlen.  

Lees meer over Nicola

Terug naar team
YG Personal

Nicola voelt aan hoeveel ze moet werken op elk deel van het lichaam

Book a massage

Zeg hallo tegen Nicola, onze Thaise Yoga Massage therapeut. Nicola volgde haar eerste cursus in 2017 en heeft daarna meer dan 250 uur traditionele, dynamische en Thaise massage gevolgd, vermengd met osteopathie.

 

Thai Yoga Massage is zowel een fysieke als mentale behandeling. De behandeling wordt gegeven op de vloer, gekleed, en zonder oliën. De massage is gebaseerd op yoga asana’s en bestaat uit de ritmische toepassing van diepe strekkingen langs het lichaam, zonder ooit overmatige druk uit te oefenen. Dit is geen massage die cliënten tot het uiterste van hun ongemak duwt. Het is een massage die alleen daar gaat waar Nicola voelt dat het lichaam haar toestaat. Via haar handen voelt Nicola aan hoeveel ze moet werken op elk deel van het lichaam. Ze werkt zonder muziek of conversatie, en na het checken van de cliënt, begint ze haar focus op diens lichaam aan te scherpen.

 

Nicola koos voor Thaise Yoga Massage vanwege de kracht ervan om het fysieke te overstijgen. Ze ziet elke behandeling als een kans om contact te maken met het mentale en spirituele aspect van elk lichaam. Heling, naar haar mening, gebeurt wanneer cliënten leren los te laten en te accepteren waar hun lichaam zich op dat moment bevindt. De voordelen kunnen fysiek zijn, zoals een verbeterde houding, gewrichtsmobiliteit of bloedsomloop, maar ook een algemeen gevoel van vrijheid, lichtheid of welbevinden.

 

Dus waarom zou je deze vorm van massage niet eens verkennen met Nicola, en je lichaam in het middelpunt laten staan gedurende slechts 90 minuten van je dag… wie weet wat je zou kunnen ontdekken!

yg personal

vind de weg naar het juiste pad

Nicola is gespecialiseerd in Hatha yoga, hormoon yogatherapie en therapeutisch werk voor vrouwen. Ze weet jouw hormonen weer terug in balans te brengen door middel van beweging. Nicola staat klaar om je op de goede weg te helpen bij je yoga-ervaring. Werk samen met haar aan het integreren van yoga in je dagelijkse routine. Wil je meer kunnen ontspannen, je yoga practice verder verdiepen of wat meer individuele aandacht, boek dan een één-op-één in een van onze YG studio’s in het centrum van Rotterdam.

Klik op de onderstaande knop om een persoonlijke één-op-één yogasessie of yogatherapie sessie met Nicola te boeken.

BOEK YG PERSONAL