ons verhaal

yg studios voor werknemers en bedrijven

Door fysieke activiteiten te stimuleren in het leven van je werknemers worden hun prestaties positief beïnvloed en verbetert hun gezondheid.

Samen fysiek bezig zijn zorgt voor een sterk team. Het vormt een band tussen collega’s, verhoogt de arbeidsvreugde en uiteindelijk de resultaten. Sporten verlicht stress, bouwt energie op en verhoogt de creativiteit en focus.

Laat YG Studios bijdragen aan gezonde en gelukkige teams!

HIT class aanbod

these high intensity trainings will work up a sweat

Onze high intensity training verbeteren je algehele conditie en spierkracht. Hiervan ga je pas echt zweten! Van hoge impact HIT en BOX workouts die je hartslag omhoog krijgen tot een krachttraining met een langzaam tempo waarbij je je richt op het opbouwen van kracht, vorming van de spieren, lichaam en geest!

yg run
Leer hoe je een betere hardloper kan worden, snelheid wint en een aanhoudend tempo opbouwt. Ga aan de slag met hardlooptechnieken die je helpen je doel te bereiken. Perfect voor de team vibe!

high intensity training
Is jouw team klaar om zich in het zweet te werken? Probeer onze op HIT gebaseerde trainingen. Werk aan het verstreken van je lichaam en het verbeteren van je uithoudingsvermogen tijdens deze effectieve training. 

box
Hit those boxing bags! Gooi al je energie eruit en werk aan je stoten en leer bokstechnieken. Voordat je het weet maakt deze les je fit, ook mentaal.

YOGA class aanbod

feel completely balanced

In onze yogastudio bieden we verschillende soorten yoga aan. Kies voor een meer fysiek veeleisende practice die kracht en uithoudingsvermogen opbouwt. Of een ontspannende, meditatieve yoga les om je volledig in balans te voelen, of een doe een mix van alles waar we bij yoga van houden door een uitdagende serie te combineren met diepe ontspanning.

desk yoga
Perfect wanneer je lange dagen achter een scherm aan een bureau doorbrengt, tegen te gaan. Dit sessie helpt stress te verlichten, verhoogt de productiviteit en laat je beter voelen.

flow yoga
Zorg dat je genoeg bewegingsruimte hebt, want in deze les flow je van de ene naar de andere yoga pose. Een verfijnde practice die kracht, mobiliteit en mentale focus opbouwt door een mindful uitgevoerde dynamische set poses.

meditation
Deze oefening brengt je innerlijke rust en verbeterde focus. Neem plaats in een comfortable stoel of gebruik een opgevouwen handdoek of kussen om je helemaal op je gemak te voelen.

workshop aanbod

in-house, in-studio or online

Afhankelijk van je behoeften staan wij ervoor open om iedere soort yoga of hit les die jouw team nodig heeft te bespreken, of zelfs een combinatie! We kunnen dit in-house, in-studio of online organiseren.