Boxen Rotterdam

Boksen in Rotterdam, verleg je grenzen!

Ga los op de bokszakken! Ga er met al je energie tegenaan en werk aan die stoten en je bokstechniek. Tijdens deze boksles werk je met een professionele leraar en word je fysiek en mentaal sterker. Verleg je eigen grenzen en kom ook boksen in Rotterdam bij YG Studios. Can you say jab cross?

Spotify playlist
Laten we beginnen

Boksen Rotterdam

Boksen is een individuele sport waarbij de nadruk ligt op de coördinatie van voeten, ogen en handen. Samen met je tegenstander sta je in de ring om met rake klappen zoveel mogelijk punten te scoren. Een goede conditie is key, zowel mentaal als fysiek. Naast dat je al je energie kwijt kunt brengt boksen enorm veel andere positieve effecten met zich mee. 

check onze intro deal
Box de perfect combi!

Boksles in Rotterdam

Onze BOX lessen zijn de perfecte combinatie van cardio- en krachttraining. Ook al sta je niet tegenover een tegenstander, je werkt wel aan je conditie door te springen, stoten en wegduiken. In 50 minuten ben je zeer intensief aan het sporten en combineer je verschillende oefeningen met actieve rustperiodes.  
 
Boksen geeft een enorme boost aan je zelfvertrouwen en aan je energielevel. Tijdens de les heb je geen tijd om te stressen en na de les voel je je opgepompt door de endorfine. Het is heerlijk om je verstand op ‘0’ te zetten en los te gaan op de bokszak

Boek een les
Begin vandaag nog

Bokszaktraining bij YG Studios!

Onze bokslessen zijn geschikt voor iedereen en voor elk niveau. Zorg ervoor dat je de juiste sportkleding en sportschoenen voor binnen draagt. Handschoenen kan je huren bij de studio voor €1. Wel raden we je aan bandages te kopen ter versteviging en bescherming van je handen. 

Werk aan je bokstechnieken
Bekijk ons rooster en boek jouw 50 minuten BOX les. Reken op intensieve oefeningen met korte rustmomenten tussendoor. 

Bekijk onze memberships. Nieuw bij YG Studios? Start nu met de 3 for 25 intro deal! Vragen? Stuur ons een bericht op hey@ygstudios.nl 

We zien je snel in onze studio’s! 

Check onze intro deal