Boksen in ROTTERDAM bij YG studios

Boksen Rotterdam, verleg je grenzen!

Geef jezelf volledig tijdens boksen in Rotterdamse studio YG Studios. Ga los op de bokszakken, ga er met al je energie tegenaan en werk aan die stoten en je techniek. Tijdens boksen werk je met een professionele leraar en train je op bokszakken of op elkaar. Verleg je eigen grenzen en kom ook boksen in Rotterdam bij YG Studios.

Can you say jab cross?

Rooster
boksen Rotterdam bij YG Studios

Start met boksen in Rotterdam

Boksen is een individuele sport waarbij de nadruk ligt op de coördinatie van voeten, ogen en handen. Tijdens wedstrijden sta je samen met je tegenstander in de ring om met rake klappen zoveel mogelijk punten te scoren. Een goede conditie is key, zowel mentaal als fysiek. Boksen is een complete body workout. Naast dat je al je energie kwijt kunt brengt boksen enorm veel andere positieve effecten met zich mee. Zo train je veel spieren en werk je aan zelfvertrouwen. Daarnaast is boksen bij YG Studio fun.

Wil je ook boksen in Rotterdam? Met meer dan 10 boks trainingen in Rotterdam centrum, ben bij YG Studios aan het juiste adres.

Probeer 3 lessen uit voor maar €25 euro (geldigheid 2 weken).

intro deal
Boksen in ROTTERDAM bij YG studios

Les in boksen in rotterdam

Onze BOX lessen zijn de perfecte combinatie van cardio- en krachttraining. Ook al sta je niet tegenover een tegenstander, je werkt wel aan je conditie door te springen, stoten en wegduiken. In 50 minuten ben je zeer intensief aan het sporten en combineer je verschillende oefeningen met actieve rustperiodes.

Boksen geeft een enorme boost aan je zelfvertrouwen en aan je energielevel. Tijdens de les heb je geen tijd om te stressen en na de les voel je je opgepompt door de endorfine. Het is heerlijk om je verstand op nul te zetten en los te gaan op de bokszak! Onze trainers zijn er klaar voor, kom je boksen?

Boek een les
BEGIN VANDAAG met boksen in Rotterdam

Boksen en bokszaktraining bij yg studios!

Boksen is geschikt voor iedereen en voor elk niveau. Zorg ervoor dat je de juiste sportkleding en sportschoenen voor binnen draagt. Handschoenen kan je huren bij de studio voor €1. Wel raden we je aan bandages te kopen ter versteviging en bescherming van je handen.

Werk aan je bokstechnieken

Bekijk ons rooster en boek jouw 50 minuten BOX les. Reken op intensieve oefeningen met korte rustmomenten tussendoor.

Bekijk onze memberships. Nieuw bij YG Studios? Start nu met de 3 for 25 intro deal! Vragen? Stuur ons een bericht op hey@ygstudios.nl

We zien je snel in onze studio’s!

Check onze intro deal