HERO

Krachttraining, een full-body workout in Rotterdam!

Train al je spieren in deze full-body krachttraining! Onze HERO les voldoet aan al je fitnessbehoeften. Laat je inspireren en motiveren door onze ervaren trainers en train je hele lichaam met gewichten, kettlebells en elastieken. Elke les worden je spieren sterker en jij fitter!

Focus op krachttraining oefeningen

Onze HERO groepstraining zorgt voor een goede basis in je fitness routine en focust op het vergroten van je spiermassa voor een sterker lichaam. Met minder reps en langzame gecontroleerde bewegingen, feel the burn! Onze trainer sleept je er doorheen en de muziek motiveert je nog wat extra. Doe je mee met de krachttraining in onze studio in Rotterdam?

Wat heb je nodig voor onze krachttraining HERO?

Zorg voor goede indoor sportschoenen en een sportieve outfit. Deze les is geschikt voor beginners en gevorderden. Perfect om te combineren met yoga, hierna zul je je sterker voelen!

Spotify playlist
Krachttraining rotterdam

Train je kracht, doe mee aan HERO

Doe mee met de krachttraining in onze studio in Rotterdam Centrum. Begin met het opbouwen van je spiermassa en raak tegelijk gemotiveerd door de groep. Bekijk ons lesrooster om je 50 minuten HERO les te boeken en voel je krachtig.

Bekijk onze lidmaatschappen. Ben je nieuw bij YG Studios? Begin dan met de 3 voor 25 intro deal! Heb je nog vragen? Stuur ons een berichtje op hey@ygstudios.nl of kom gewoon even langs.

We zien je snel in onze studio!

Check de YG studios intro deal!