ervaar POWER YOGA

power yoga bij YG Studios

Onze les power yoga is een dynamische en energieke yogastijl die kracht, flexibiliteit en balans combineert in een heerlijke temperatuur rond de 32ºC. Het is een moderne variant van traditionele yoga, waarbij de focus ligt op het versterken van spieren en het verbeteren van de algehele lichaamshouding. Power yoga wordt gekenmerkt door een vloeiende reeks houdingen die synchroon uitgevoerd worden met diepe en bewuste ademhalingstechnieken.

Tijdens onze power yoga werk je aan het opbouwen van zowel fysieke als mentale kracht. Het helpt stress te verminderen, je flexibiliteit te vergroten en je concentratie te verbeteren. Deze krachtige yogastijl is geschikt voor zowel beginners als gevorderde yogi’s, omdat je zelf de intensiteit kan aanpassen aan jouw behoeften.

POWER YOGA BIJ YG STUDIOS IN ROTTERDAM CENTRUM

ontdek power yoga bij YG Studios

Power yoga is een dynamische les met uitdagende poses bij een temperatuur van 32ºC. Dit is waar onze yoga bij YG Studios om gaat! Hiermee word je supersnel superfit. Je bouwt kracht en uithoudingsvermogen en focust tijdens de les op een constante ademhaling en een kalme geest.

Onze ervaren yogadocenten zorgen ervoor dat je op een veilige en plezierige manier het beste uit jezelf haalt. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende workout, innerlijke rust of gewoon een nieuwe manier om jezelf te ontwikkelen, onze power yoga bied je een complete en bevredigende ervaring voor jouw lichaam en geest. Boek jouw les en ervaar het zelf! Naast power yoga geven we vele soorten yogalessen. Ontdek hier welke yogales in Rotterdam jij wilt volgen!

Alle yogalessen
POWER YOGA GEEFT VOLDOENING

Dit doen we tijdens de power yoga

Power yoga volgt een vaste sequence en vind haar oorsprong in Ashtanga yoga. Onze zaal is verwarmd, wat je helpt om soepeler door deze vaste sequence heen te werken. Alle basis posities binnen yoga komen aan bod; van Downward Dog, Sun Salutations en Chaturanga tot de Warrior serie. Zo kom je in een ideale flow tijdens deze Vinyasa power yogales. Een krachtige en dynamische les waarin zowel beginners als gevorderde yogi’s hun grenzen verleggen.

Na de power yoga, loop je de deur uit met een brede glimlach! Niet alleen heb je een heerlijke workout gehad, maar je hebt ook diepe ontspanning ervaren. En zoals de naam het al aangeeft: je voelt die onmiskenbare POWER in je lijf.  Dus kom langs bij ons en laat ons je meenemen op een yoga-avontuur vol voldoening en energie met power yoga!

Volg voor de variatie ook eens een les POWER CORE.