SCULPT

Pilates Rotterdam, sculpt is het antwoord!

Op zoek naar pilates lessen in Rotterdam? Doe mee aan onze SCULPT-lessen voor de ideale workout welke wonderen doen voor je core. De beste manier om in vorm te komen en je houding te verbeteren. Onze mat gebaseerde Pilates-lessen zijn een low-impact workout waarbij je kracht en uithoudingsvermogen opbouwt. Meer weten? 

Check ons rooster
Bouw een solide basis

Onze pilates workout in Rotterdam

Met deze Sculpt les, gebaseerd op Pilates, bouw je kracht op vanuit de kern van je lichaam. Met dumbbells en weerstandsbanden in plaats van een reformer bench, doe je Pilates oefeningen die je core, schuine buikspieren en rugspieren verstevigen. Je werkt met je ademhaling en bouwt een solide basis. Laat Sculpt de dynamische aanvulling zijn op je yoga practice.

Sculpt is voor iedereen!

Is pilates voor beginners?

Bij zowel yoga als Pilates bouw je kracht en flexibiliteit op. Bij Yoga ligt de focus op het gehele lichaam terwijl bij Pilates de focus ligt op je core. Onze Sculpt lessen zijn uitdagend genoeg voor Pilates-profs maar ook gemakkelijk genoeg om te volgen wanneer je een complete beginner bent. 

Je hoeft geen schoenen of sokken mee te nemen. Sculpt is done barefoot maar je hebt wel een yoga mat nodig.  

Blijf up to date, volg ons via InstagramFacebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Onze sculpt playlist
Pilates bij YG Studios Rotterdam

Is pilates goed voor je?

Pilates biedt uitstekende voordelen. Het versterkt de spieren, bevordert flexibiliteit en verbetert de houding.  Pilates versterkt, met gecontroleerde bewegingen, spieren zonder overmatige druk op gewrichten.

Kortom, Pilates is voor jong en oud, beginners en gevorderden, en is goed voor de algehele fysieke en mentale gezondheid. Doe je ook mee met één van onze versie van Pilates, de Sculpt lessen in onze studio in Rotterdam?

Probeer de les