SCULPT

Pilates Rotterdam, sculpt is het antwoord!

Op zoek naar pilates in Rotterdam? Doe mee aan onze SCULPT-lessen voor de ideale workout, die wonderen doen voor je core. De beste manier om in vorm te komen en je houding te verbeteren. Onze Pilates is een low-impact workout waarbij je kracht en uithoudingsvermogen opbouwt met oefeningen die je op de mat uitvoert. Meer weten? 

Check ons rooster
Pilates YG Studios Rotterdam

Onze pilates workout in Rotterdam

Met deze SCULPT les, gebaseerd op Pilates, bouw je kracht op vanuit de kern van je lichaam. Met dumbbells en weerstandsbanden in plaats van een reformer bench, doe je Pilates oefeningen die je core, schuine buikspieren en rugspieren verstevigen. Je werkt met je ademhaling en bouwt een solide basis. Laat SCULPT de dynamische aanvulling zijn op je yoga of hit practice.

Al onze lessen
SCULPT

Pilates Rotterdam voor beginners en gevorderden

Bij Pilates bouw je, net als bij yoga, kracht en flexibiliteit op. Bij Yoga ligt de focus op het gehele lichaam terwijl bij Pilates de focus ligt op je core. Onze Sculpt lessen zijn uitdagend genoeg voor ervaren Pilates cursisten, maar ook gemakkelijk genoeg om te volgen wanneer je een complete beginner bent. 

Je hoeft geen schoenen of sokken mee te nemen. Sculpt doen we op blote voeten, maar je hebt wel een yogamat nodig.  

Blijf up to date, volg ons via InstagramFacebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Onze sculpt playlist
Pilates Rotterdam

De voordelen van pilates Rotterdam

Pilates biedt uitstekende voordelen. Het versterkt de spieren, bevordert flexibiliteit en verbetert de houding.  Pilates versterkt, met gecontroleerde bewegingen, spieren zonder overmatige druk op gewrichten.

Kortom, Pilates is voor jong en oud, beginners en gevorderden, en is goed voor de algehele fysieke en mentale gezondheid. Doe je ook mee met één van onze versie van Pilates, de SCULPT lessen in onze studio in Rotterdam?

Probeer de les