Samen hardlopen in Rotterdam met YG Run

Hardlopen

Of je nou pas bent begonnen of dat al je een tijd bezig bent met hardlopen in Rotterdam, wat je niveau ook is, wij helpen je verder! Iedere dinsdag en donderdagavond verzorgen onze hardlooptrainers trainingen om jouw level op te krikken en je technieken te verbeteren.

Ontdek de mooiste hardlooproutes

Dinsdag hardlopen door Rotterdam

Iedere dinsdagavond vertrekt onze YG Run hardloopclub van onze Veerhaven studio en ontdek je de leukste routes van Rotterdam. Dit kan in de vorm van een bruggenlooptraining, een mooie hardlooproute langs de Rotterdamse Maas of een intervaltraining in het park. 

Hoe jouw hardlooptraining er ook uitziet, je ontdekt de mooiste plekken al rennend door Rotterdam. Tijdens running school werk je samen met je hardlooptrainer aan het opbouwen en vasthouden van je snelheid, je techniek en leer je een betere en efficiëntere hardloper te worden.

Wanneer je in staat bent op z’n 5 KM aaneengesloten te rennen ben je op dinsdag van harte welkom!

Ontdek YG Run
verbeter je hardloop techniek op de atletiekbaan

Hardlooptraining op donderdag

Hardlooptraining nodig? Iedere donderdagavond vertrekt de YG Run hardloopclub naar Nenijto, de atletiekbaan naast Rotterdam Centraal Station. Hier heeft menig Rotterdams hardlooptalent de hardloopschoenen spreekwoordelijk stuk gelopen. Grootheden als Dirk de Bruijn, Nelli Kooman en Churandy Martina zijn zoal onderdeel van de hardloop Rotterdam scene. Op de atletiekbaan werk je met intervallen aan je snelheid en in een groep is het nog gezellig en extra motiverend!

Training voor beginnende hardlopers

Juist voor beginnende hardlopers is deze hardlooptraining perfect. Hier werk je aan je hardlooptechniek, terwijl de groep je gemotiveerd houdt. Dus doe zeker een keer mee op donderdagavond en ontdek het zelf.

YG Run hardloopclub
sluit je aan bij ons hardloopteam

De voordelen van een hardlooptraining

Waarom zou je in een hardloopteam rennen, in plaats van in je eentje vanuit huis? We zetten een aantal voordelen van onze hardlooptrainingen in Rotterdam op een rij: 

  • Voorkom blessures doordat de trainer je de de juiste hardlooptechniek aanleert
  • Motiveer elkaar, dankzij de YG Run club met wie je samen rent 
  • Bouw regelmaat in je trainingsschema in door minimaal één keer per week mee te rennen 
  • Wordt een betere loper dankzij de tips van onze ervaren hardloopcoach 
  • Train samen met je teamgenoten voor een mooi doel, zoals de Bruggenloop of Marathon 
Book my spot!
YG Studios in samenwerking met Run2day

Krijg korting bij dé hardloopwinkel van Rotterdam

Wanneer je meetraint met de YG Run club kan je rekenen op 10% korting bij dé hardloopwinkel van Rotterdam, Run2day. Niels, store manager is één van onze professionele hardlooptrainers en kan je naast techniek ook nog wat over de juiste hardloopschoenen en gear vertellen. Laat zien dat je hardlooptraining bij YG Studios volgt en verdien 10% op jouw volgende aankoop in de winkel.

 

Vragen? Stuur een mailtje – hey@ygstudios.nl

Blijf up to date, volg je favoriete studio in Rotterdam Centrum op InstagramFacebook of schrijf je in voor onze mailing list.

 

Shop bij Run2day