Hardlooptraining in Rotterdam met YG Run

Hardlopen Rotterdam

Of je nou pas bent begonnen of dat al je een tijd bezig bent met hardlopen in Rotterdam, wat je niveau ook is, wij helpen je verder! Iedere dinsdag en donderdagavond verzorgen onze hardlooptrainers trainingen om jouw level op te krikken en je technieken te verbeteren.

Twijfel je om mee te doen? Probeer het uit! Zodra je minimaal 3km kan hardlopen, kun je je aansluiten bij het YG Run Team.

Boek een hardlooptraining
Ontdek de mooiste hardlooproutes

Hardlopen door Rotterdam

Iedere dinsdag- en donderdagavond vertrekt onze YG Run hardloopclub vanuit onze YG Lijnbaan studio. Samen ontdek je de leukste routes van Rotterdam. Dit kan in de vorm van een bruggenlooptraining, een mooie hardlooproute langs de Rotterdamse Maas of een intervaltraining in het park. 

Hoe jouw hardlooptraining er ook uitziet, je ontdekt de mooiste plekken al rennend door Rotterdam. Tijdens de hardlooptraining werk je samen met je hardlooptrainer aan het opbouwen en vasthouden van je snelheid, je techniek en leer je een betere en efficiëntere hardloper te worden.

Wanneer je in staat bent op z’n 3 KM aaneengesloten te rennen ben je van harte welkom!

Ontdek YG Run
sluit je aan bij ons hardloopteam

De voordelen van een hardlooptraining

Waarom zou je in een hardloopteam rennen, in plaats van in je eentje vanuit huis? We zetten een aantal voordelen van onze hardlooptrainingen in Rotterdam op een rij: 

  • Voorkom blessures doordat de trainer je de de juiste hardlooptechniek aanleert
  • Motiveer elkaar, dankzij de YG Run club met wie je samen rent 
  • Bouw regelmaat in je trainingsschema in door minimaal één keer per week mee te rennen 
  • Wordt een betere loper dankzij de tips van onze ervaren hardloopcoach 
  • Train samen met je teamgenoten voor een mooi doel, zoals de Bruggenloop of Marathon 
Book my spot!
Stel je hardloop doelen

Marathon van Rotterdam hardlopen?

Altijd al eens als hardloper een grotere uitdaging aan willen gaan? Doe je mee aan de Marathon van Rotterdam? Of een andere toffe run, zoals de Bruggenloop? Wij staan voor je klaar!

Verbeter je hardloopprestaties door betere techniek. Zo loop je efficienter en verfijnder en uiteindelijk sneller. Behaal zo je hardloopdoel op een leuke én haalbare wijze.

Hardlooptrainers Rotterdam

Onze ervaren hardlooptrainers kennen de kneepjes. Zij zullen je niet alleen motiveren, maar geven je ook gepersonaliseerde tips om jou eigen hardloopprestaties te verbeteren. Als vaak meedoet, zul je merken dat het hardlopen steeds gemakkelijker gaat.

Marathon aanbieding