YG RUN

Become a better runner

Krijg extra motivatie en leer hoe je moeiteloos kunt hardlopen, snelheid opbouwt en een constant tempo opbouwt. Niels, store manager van Run2Day Rotterdam, is je coach en leert je alle hardlooptechnieken.

Spoiler alert: YG RUN deelnemers ontvangen 10% korting bij Run2Day Meent.

Shop bij Run2day

Heb je enige hardloopervaring en wil je je passie weer oppakken of je technieken verfijnen? Doe mee met YG RUN om zowel je fysieke als mentale welzijn te verbeteren, hardlooptips uit te wisselen en je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Onze YG RUN verwelkomt deelnemers van alle niveaus, met een minimumvereiste dat je al ongeveer 3 km kunt hardlopen.

Loop samen met ons elke dinsdag en donderdag door de straten van Rotterdam. Perfectioneer je techniek, bouw uithoudingsvermogen op en motiveer elkaar. Deze sessies zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderde hardlopers. Iedereen kan een BETERE hardloper worden. #getreadytorun

get ready to run

ren elke dinsdag & donderdag rain or shine

YG RUN IEDERE DINSDAG 7.15PM en DONDERDAG 7PM
We starten voor de deur van YG Lijnbaan. Zorg dat je 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent. Trek je hardloopkleding aan, en maak je klaar voor wat frisse lucht! Onze Run club rent altijd behalve bij onweer.

 

Book my spot!
get started

Go for that extra mile!

Hier komt het leuke gedeelte – we rennen niet zomaar; onze ervaren trainers zullen je geweldige technieken leren. Die beheersen betekent dat je efficiĆ«nter hardloopt en er nog meer van geniet. Dus, pak je hardloopschoenen en kom met ons mee voor een rondje door de levendige straten van Rotterdam!

Ben je aan het trainen voor de Marathon, 10K of wil je gewoon lekker rennen? We’re in this together! Onze hardlooptrainingen op dinsdag en donderdag helpen je goed voor te bereiden.

Vragen? Stuur een mail naar hey@ygstudios.nl

We zien je snel bij onze studios in Rotterdam!

Send an email