YG RUN

Become a better runner

Krijg extra motivatie en leer hoe je met gemak kunt rennen, terwijl je snelheid opbouwt en op een constant tempo leert hardlopen. Niels, store manager van Run2Day Rotterdam, is je coach en leert je alle hardlooptechnieken.

Spoiler alert: YG RUN deelnemers ontvangen 10% korting bij Run2Day Meent.

Shop bij Run2day

Heb je al hardloopervaring maar meer routine nodig of wil je je techniek verbeteren? Doe dan mee met YG RUN en deel je hardlooptips en leer alle skills tijdens running school.

Ren over de starten van de stad op dinsdag en kom elke donderdag naar de atletiekbaan. Beide sessies helpen je een BETERE hardloper te worden, voor beginners en gevorderden. #getreadytorun

get ready to run

ren elke dinsdag & donderdag rain or shine

YG RUN IEDERE DINSDAG 7.15PM
We starten recht voor YG Veerhaven. Zorg dat je 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent. Trek je hardloopkleding aan, en maak je klaar voor wat frisse lucht! Onze Run club rent altijd behalve bij onweer.

YG RUN IEDERE DONDERDAG 7PM
Startpunt is onze YG Lijnbaan studio om 19.00 uur. Samen doen we onze warming up richting de eigenlijke trainingslocatie; Sportcomplex Nenijto. Een echte atletiekbaan voor Track & Field trainingen. Dit geeft je de mogelijkheid om nog beter aan je snelheid en techniek te werken en is een perfecte aanvulling op de dinsdag. Je bent rond 20.30 weer terug op YG Lijnbaan.

Book my spot!
get started

Go for that extra mile!

Ben je aan het trainen voor de Marathon, 10K of wil je gewoon lekker rennen? We’re in this together! Onze hardlooptrainingen op dinsdag en donderdag helpen je goed voor te bereiden.

Vragen? Stuur een mail naar hey@ygstudios.nl

We zien je snel bij onze studios in Rotterdam!

Send an email