alle aandacht voor jezelf

YG personal aanbod

Maak kennis met het aanbod op maat gemaakt welzijn met ons assortiment YG personal. Bij YG Studios draait alles om beweging met een breed scala aan lessen, en onze gepersonaliseerde diensten zijn de ‘kers op de taart’.

Het is tijd om in jezelf te investeren. Hier is wat we aanbieden:

Massage Rotterdam bij YG Studios
Boek een massage behandeling

Massages

Boek uw Deep Tissue- of Ultimate Relaxation-massage. Wilt u speciale aandacht voor bepaalde delen van uw lichaam? Bekijk onze therapeuten en kies voor onze op maat gemaakte behandeling voor nek, schouders en rug of onze Recharge Massage.

Voor de beste ervaring en zorg voor uw huid gebruiken we de Songbird-productreeks, met 100% natuurlijke ingrediënten en een specifiek product voor elke behandeling, inclusief een veganistische massage-wax.

Informatie en boeken
Personal training rotterdam bij yg studios rotterdam
Behaal je doelen sneller

Personal Yoga & personal training

Bouw de kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen op dat je altijd al hebt gewild. Word sterker, fitter, je beste zelf. Met behulp van onze ervaren personal trainers en docenten stel je een trainingsrooster op dat voor jou werkt. En volg personal training wanneer het jou uitkomt in een van onze studio’s in het centrum van Rotterdam.

Boek je personal trainingssessie wanneer het jou uitkomt. Je kunt kiezen voor yoga, boksen, high intensity en meer. Wat je maar wilt.

Voor het werk of tijdens je lunchpauze? Je kunt beginnen met 30 minuten of gewoon voor een uur gaan!

Meer info
voedingsadvies_coaching_-voedingsdeskundige_rotterdam_yg-studios
CONSISTENTE TRAINING, BEWUSTE VOEDING

Feed your Fitness program

Dit programma van 3 maanden zal veranderen hoe je traint en eet, en je gezondheid en fitheid verbeteren.

Regelmatig trainen en bewuste keuzes in voeding zijn essentieel voor een gezonde levensstijl. Laat YG je helpen beide te combineren en je op weg te begeleiden naar blijvende gezondheid en welzijn.

Begin nu met het 3 maanden durende ‘Feed your Fitness’ programma en krijg onbeperkte toegang tot alle YG-lessen, plus wekelijks persoonlijk advies van onze trainer en voedingsdeskundige Mandy.

Ontdek