alle aandacht voor jezelf

YG personal aanbod

Maak kennis met het aanbod op maat gemaakt welzijn met ons assortiment YG personal. Bij YG Studios draait alles om beweging met een breed scala aan lessen, en onze gepersonaliseerde diensten zijn de ‘kers op de taart’.

Het is tijd om in jezelf te investeren. Hier is wat we aanbieden:

book jouw massagebehandeling

MASSAGES

Boek uw Deep Tissue of Ultimate Relaxation massage. Wilt u speciale aandacht voor bepaalde delen van uw lichaam? Bekijk onze therapeuten en kies voor onze op maat gemaakte behandeling voor de nek, schouders en rug of onze Recharge Massage.

Voor de beste ervaring en verzorging van uw huid gebruiken we de Songbird productlijn, met 100% natuurlijke ingrediƫnten en een specifiek product voor elke behandeling, inclusief een veganistische massage-wax.

Meer info & boeken
behaal je doelen sneller

PERSONAL TRAINING & YOGA

Bouw de kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen op die je altijd al wilde hebben. Word sterker, fitter, je beste zelf. Met de hulp van onze ervaren personal trainers en docenten stel je een trainingsprogramma samen dat voor jou werkt. En volg persoonlijke training wanneer het jou uitkomt in een van onze studio’s in het centrum van Rotterdam.

Boek je persoonlijke trainingssessie wanneer het jou uitkomt. Je kunt kiezen uit yoga, boksen, high intensity en meer. Wat je maar wilt.

Voor het werk of tijdens je lunchpauze? Je kunt beginnen met 30 minuten of gewoon een uur gaan!

meer informatie
consistent training, conscious nutrition

feed your fitness programma

Dit programma van 3 maanden zal veranderen hoe je traint en eet, waardoor je gezondheid en fitheid verbeteren.

Consistente training en bewuste keuzes in voeding zijn essentieel voor een gezonde levensstijl. Laat YG je helpen om beide te combineren en je op weg te zetten naar langdurige gezondheid en welzijn.

Begin nu met het 3-maandenprogramma ‘Feed Your Fitness’ en krijg onbeperkte toegang tot alle YG-lessen, plus wekelijks persoonlijk advies van onze trainer en voedingsdeskundige Mandy.

Meer info