FLEX

Diepe ontspanning, kom helemaal tot rust

Flex is onze versie van Yin Yoga. Een ontspannende les bij een temperatuur van 25°C, perfect voor iedereen; van atleten die op zoek zijn naar een goede stretch, tot degenen onder ons die graag willen ontspannen. Door rustige en zachte bewegingen die je langer vasthoudt dan bij onze andere lessen, geef je jouw lichaam en geest de ruimte om volledig te ontspannen.   

Spotify playlist

Deze vorm van Yoga heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen. Door de statische houdingen kun je ontspanning vinden en werken in de diepe lagen van je spieren, gewrichten en bindweefsel. Yin yoga is gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde en Oosterse Filosofie.

Waar je bij de meeste vormen van lichaamsbeweging je spieren samentrekt, gaat het er bij Yin yoga les om zoveel mogelijk de spieren los te laten. Flex helpt om blokkades op te ruimen, de gewrichten te mobiliseren en de bloedcirculatie te verbeteren.

Als je wilt werken aan het herstellen en versterken van je gewrichten, is Flex een perfecte aanvulling op andere dynamische lessen.

Yin yoga bij YG Studios in Rotterdam
Onze Yin yoga lessen of zoals wij het noemen, Flex lessen vindt je van maandag tot en met zondag op ons rooster! Flex is voor zowel beginners als voor gevorderden yogi’s geschikt.

Flex

Wat is yin Yoga?