Dewi yoga lerares bij Yogaground Rotterdam Hot Yoga Power Yoga Bikram Yoga Hot 26 Flow & Flex Yin & Yang Rotterdam
Teacher

Dewi

Yoga begon voor Dewi als een puur fysieke ervaring, pas later verdiepte zij zich in de filosofie erachter. Wat ze zo leuk vindt aan yoga is dat het voor iedereen iets anders biedt, wat resulteert in een zaal vol studenten die allemaal yoga doen met een ander specifiek doel.

Oorspronkelijk is Dewi een professionele danseres, afgestudeerd aan Codarts Rotterdam. Naast dansen beoefent ze graag andere sporten zoals hardlopen, Hot Yoga en HIIT. Naast Moderne dans heeft ze ook Culturele Wetenschappen gestudeerd. Voordat ze begon als yogadocent, werkte ze als redacteur voor verschillende magazines

Met yoga valt voor haar alles op zijn plek. Ze vindt het heel tof om in haar lessen mensen dezelfde poses te zien doen, terwijl ze weet dat yoga voor iedereen een heel persoonlijke ervaring is. Ze heeft zelf ervaren dat yoga echt voor iedereen is, het geeft je wat jij specifiek nodig hebt.    

Geboren in Den Haag, bracht Dewi haar jeugd door in Gouda, studeerde in Rotterdam om vervolgens naar Amsterdam te verhuizen, gevolgd door Utrecht. Nu is ze terug en helemaal op haar plek. Telkens als ze de Rotterdamse skyline ziet maakt haar hart een sprongetje.  Zeker wanneer je kijkt naar de geweldige skyline die Rotterdam te bieden heeft of wanneer je een wandeling maakt rondom de Kralingse plas, een prachtig stukje natuur vlak bij de stad. Op zonnige dagen kun je haar vinden op het terras van Sajoer of met een biertje bij Biergarten. 

Haar ultieme reisbestemming is op een tropische plek met een strand, yoga en surfen. In Costa Rica heeft ze dit meegemaakt en dat was magisch! Ze gaat graag uit eten in de beste restaurants van Rotterdam, maar at haar nummer één maaltijd bij Héroine, puur genieten!

Terug naar team
YG PERSONAL

energetische massage, een balsem voor het zenuwstelsel

Het lesgeven in yoga was de eerste stap naar Dewi’s carrière in massage. Zoals yoga de helende kracht is voor lichaam en geest, zo is Reiki en Energetische massage een balsem voor het zenuwstelsel (of ‘energie’). Het begon met het volgen van enkele verkennende cursussen in energiewerk, die haar vervolgens snel naar een formele kwalificatie leidden.

Dewi gelooft in de kracht van massage die mensen verbindt met de diepere lagen van hun gevoelsleven en die lichaam en geest oplaadt. Elke behandeling is uniek omdat elk lichaam en individu anders is. Dewi streeft ernaar elke klant precies dat te geven wat hij/zij op dat moment nodig heeft, zodat hij/zij zich weer vitaal en licht voelt. Vertrouw op haar handen, laat los wat van binnen wordt vastgehouden en gun jezelf een moment van absolute self care.  

Book a massage