Weronika Hostess en Massage Therapeute bij YG Studios Rotterdam
Host

Weronika

Voor Weronika, is lichaamsbeweging een traktatie voor lichaam en geest. De beste natuurlijke shot endorfine om je gezond en gemotiveerd te houden. Ze houdt van boksen, krachttraining, yoga en was vroeger zelfs een aerobicster a.k.a. Jane Fonda.   

Weronika komt oorspronkelijk uit Polen en groeide op in het Tatra gebergte. Dagdromend van een ver land en besmet met het reisvirus, verhuisde ze op 19-jarige leeftijd. “Energie stroomt waar aandacht gaat” is haar levensmotto. Stromend vanuit Krakau, Malta, Oostenrijk en uiteindelijk in Rotterdam!     

Ze houdt van reizen met vrienden, die altijd een groot deel van haar reis zijn. Wat haar ook een echte kick geeft, ze voelt zich geweldig. Geen wonder dat ze houdt van backpacken, kamperen en liften. Tijdens haar reizen in Hawaï en Australië ontmoette ze super aardige, maar ook niet-zo-aardige mensen. Zelfs wild kamperen, dagenlang niet douchen en elke dag hummus met brood eten was een uitdaging. Toch was zich vrij, gelukkig en wild voelen een beloning voor alle strijd.   

Ze houdt van Rotterdam vanwege de combinatie van twee architectonische stijlen; klassieke grachtenpanden en indrukwekkende moderne gebouwen. De vele vreemden in Rotterdam die hun glimlach delen, maken dat ze zich hier geliefd voelt. Een nachtelijke fietstocht is een van Weronika’s favoriete dingen om te doen. Thais en Marokkaans is haar favoriete eten. Met als nummer één de eenvoudige maar verrukkelijke Thaise ananas gebakken rijst in Maui, Hawaii! 

Terug naar team
YG Personal

krijg ook een verreikende glans na de massage behandeling

Book a massage

Laat ons u voorstellen aan Weronika, één van onze getalenteerde massage therapeuten. Weronika heeft haar basiscursus massage afgerond en studeert nu voor een diploma in Soft Tissue therapie aan de London School of Sports Massage, waarbij ze zich richt op de behandeling van zowel lichte als chronische spier- en skeletklachten en blessures. Voor Weronika betekent het verbreden van haar kennis van het lichaam en het gebruik van haar handen dat ze beter in staat is haar cliënten op verschillende manieren te helpen.

 

Weronika biedt momenteel algemene massagebehandelingen, gerichte nek-, schouder- en rugmassage, en diepe weefselmassage. Maar voor elke cliënt, ongeacht waar op het lichaam hij of zij zich bevindt, past Weronika de behandeling aan zijn of haar behoeften aan.

 

Het is niet alleen de hands-on behandeling die belangrijk is voor Weronika – ze wil er ook voor zorgen dat cliënten zich comfortabel en veilig voelen tijdens de behandeling. Ze streeft ernaar dat haar sessies helend zijn voor lichaam en geest, door een rustgevende omgeving te creëren die een onderbreking vormt van de dagelijkse sleur. In feite is dit wat Weronika het meest fascineert – het zien van de positieve impact die een fysieke massage kan hebben op het geestelijk welzijn van een cliënt – en wat haar werk zo plezierig maakt.

 

Dus waarom neemt u niet even een pauze in uw dag en laat Weronika u helpen de knopen en oneffenheden in uw lichaam weg te nemen. Je weet nooit hoe ver reikend de glans na de behandeling zal zijn! Of kijk op onze massage pagina voor meer info.