Teacher

Anthony

De beweging van ons lichaam kent geen geheimen meer voor Anthony. Voordat Anthony yoga teacher werd, was hij een professionele choreograaf en danser in het Verenigd Koninkrijk, en een acrobatische turner in het nationale Britse team. Daarna heeft hij over de hele wereld verschillende yogastijlen beoefend. 

Oorspronkelijk afkomstig uit Yorkshire in Noord-Engeland, verhuisde Anthony onlangs naar Rotterdam, waar hij van de drukte en internationale gemeenschap houdt. De Nederlandse taal blijft een uitdaging voor hem dus oefen een woordje Nederlands met hem!

Anthony’s reistip is dichtbij huis; hij bracht ooit een geweldige vakantie door in de Cotswolds, op het Britse platteland. 

Terug naar team
YG PERSONAL

Soms heb je gewoon een massage nodig

Op zoek naar een persoonlijke en effectieve aanpak? Anthony is jouw Soft Tissue & Masseur. Hij is getraind in het behandelen van chronische en lichte blessures, maar biedt ook een effectieve algemene massage. Of je nu spanning ervaart in je lichaam, een probleem hebt met je houding of gewoon graag je lichaam wilt trakteren op welverdiende ontspanning; massage en manuele therapie is een geweldige manier om je training aan te vullen. Als je bij Anthony geweest bent vertrek je met een lach op je gezicht! 

Klik op onderstaande knop om een behandeling bij Anthony te in te plannen. 

BOEK YG PERSONAL
YG PERSONAL

leer je lichaam te begrijpen en bouw aan je ontwikkeling

Met een achtergrond in acrobatiek, turnen en dans kun je wel zeggen dat Anthony het een en ander weet van beweging. Of je nu op zoek bent naar meer kracht, flexibiliteit of uithoudingsvermogen, hij helpt je jouw eigen lichaam beter te begrijpen en om je doelen te bereiken met gezonde beweging. Op een leuke en effectieve manier helpt Anthony je zowel veilig als uitdagend aan je groei te werken. Laat hem weten wat je specifieke behoeften, motivatie en doelen zijn en ga met hem aan de slag. 

Klik op de onderstaande knop om een persoonlijke één-op-één sessie met Anthony te boeken. 

Book YG personal