Teacher

Liz

Liz is van oorsprong een Canadese en heeft in Toronto, London, Glasgow, Los Angeles en Aberystwyth in Wales gewoond, voordat ze naar Nederland verhuisde in 2018. 

Ze doet al 20 jaar aan yoga, waar ze zo van houdt omdat het ons in staat stelt om te vertragen, te verbinden en de dingen in al hun eenvoud te bezien. Liz beschouwt zichzelf als een levenslange yogastudent, met meer dan 1000 uur professionele training op haar naam. 

Het zal daarom ook niet als een verrassing komen dat India haar favoriete land is. Wanneer ze naar het buitenland reist, gaan zij en haar man graag backpacken. In Rotterdam vind je haar in de stad, genietend van de architectuur en energie.  

Lees meer over Liz

Terug naar team
YG PERSONAL

verbeter je mentale en fysieke gezondheid

Ga nog dieper in yoga practice door een persoonlijke sessie met Liz te volgen. Verbeter je mentale en fysieke gezondheid tijdens een Restorative Yoga-sessie en laat Liz je helpen bij het herstellen van stress gerelateerde klachten. Breng je geest in evenwicht, verhoog je energie en verbeter je nachtrust.

Op basis van je individuele behoeften en doelen biedt Liz ook Therapeutische Hatha Yoga aan. Optimaliseer je dagelijkse ademhalingspatronen met hedendaagse ademhalingstechnieken en herontdek traditionele Pranayama. Samen met Liz werk je aan je persoonlijke groei en vooruitgang. Geniet van het gevoel van herstel.

Klik op de onderstaande knop, laat Liz weten wanneer je beschikbaar bent en boek jouw persoonlijke één-op-één yogasessie met Liz. Heb je al YG Personal credits op jouw account?

Book YG personal