Mindful tijdens de zwangerschap

De tofste zwangerschapsyoga in Rotterdam

Doe mee aan de tofste zwangerschapsyoga in Rotterdam. Bij YG Studios vind je twee soorten zwangerschapslessen, Mama Flow en Mama Strong.

In onze Mama Flow lessen ga je samen op ontdekking naar jouw gevoel van empowerment. Onze zwangerschapsyoga is opgebouwd uit poses die passen bij je lichaam en het sterker maken, in een eenvoudige yoga flow. Tijdens de Mama Flow creëer je meer mindfulness en helpen we je sterker te worden en te blijven. Deze zwangerschapsyoga les is geschikt voor tijdens je zwangerschap en na je bevalling

MAMA FLOW
Focus naast yoga ook op kracht

Meer dan alleen zwangerschapsyoga

De lancering van de Mama Strong lessen bij YG Studios zorgde voor enthousiaste reacties van onze leden; zeker weten de tofste zwangerschapsles in Rotterdam!” De lessen zijn speciaal ontwikkeld voor mama’s en soon to be mama’s voor meer zelfvertrouwen en (nog) meer kracht.

Mama Strong draagt bij aan een goede mentale, emotionele en fysieke gezondheid tijdens je zwangerschap. Dit is essentieel voor jou en je baby. Voel je STRONG as a mother! Tijdens de Mama Strong lessen leer je verschillende ademhalingsen versterkingstechnieken die helpen je core en bekkenbodem te stabiliseren. Samen met ontspannende mama meditaties is het de perfecte combinatie van voorbereiding, oefening en ontspanning

MAMA STRONG
sporten tijdens je zwangerschap

De leukste zwangerschapsgym in Rotterdam

Onze twee zwangerschapslessen, Mama Flow & Mama Strong, helpen je bij je zwangerschap en het begin van je moederschap. YG Studios biedt de tijd en de ruimte voor jou, en alle andere sterke mama’s in Rotterdam, om nog krachtiger te worden, je voor te bereiden op je bevalling en meer inzicht  te geven in wat er op je af komt. Ook krijg je handige tips waarmee je naast onze mama lessen ook de andere lessen bij YG Studios te kunnen blijven volgen tijdens je zwangerschap. 
 
Naast de mama lessen bieden we ook zwangerschapscursussen om je nóg beter voor te bereiden op wat komen gaat.

Sporten tijdens je zwangerschap
Wil je weten wat je wel en niet mag doen tijdens je zwangerschap? Hieronder hebben we alle informatie voor je op een rijtje gezet!

Sporten tijdens je zwangerschap
de ultieme voorbereiding

De zwangerschapscursus in Rotterdam voor aanstaande ouders

Leer alles wat je moet weten voor de bevalling. Schrijf je ieder kwartaal in voor onze zwangerschapscursus, Baby Push Prep.

Leer wat er met je lichaam gebeurt tijdens je zwangerschap en de bevalling. Tijdens de Baby Push Prep doorlopen we samen alle fases van dit proces. Maggie zal je helpen een geboorteplan op te stellen. Daarnaast leer je ademhalingsen pijnbestrijdingstechnieken en krijg je tips om zo comfortabel mogelijk zowel een natuurlijke als medische bevalling te doorstaan.

Vragen? Stuur een mailtje – hey@ygstudios.nl 

Stay up to date, follow your favorite Yogastudio in Rotterdam Centrum on InstagramFacebook or subscribe to our mailing list.

zie alle workshops