Mindful tijdens de zwangerschap

Zwangerschapsyoga in Rotterdam

Doe mee aan de tofste zwangerschapsyoga in Rotterdam. Bij YG Studios vind je twee soorten zwangerschapsyoga: Mama Flow en Mama Strong.

Wil je meer weten over sporten tijdens je zwangerschap? Lees dan ons artikel via de knop hieronder.

Sporten tijdens zwangerschap

In onze Mama Flow lessen ga je samen op ontdekking naar jouw gevoel van empowerment. Onze zwangerschapsyoga is opgebouwd uit poses die passen bij je lichaam en het sterker maken, in een eenvoudige yoga flow. Tijdens de Mama Flow creëer je meer mindfulness en helpen we je sterker te worden en te blijven. Deze zwangerschapsyoga les is geschikt voor tijdens je zwangerschap en na je bevalling

MAMA FLOW
Focus naast yoga ook op kracht

Zwangerschapsyoga voor meer kracht

De lancering van de Mama Strong lessen bij YG Studios zorgde voor enthousiaste reacties van onze leden; zeker weten de tofste zwangerschapsyoga in Rotterdam!” De lessen zijn speciaal ontwikkeld voor mama’s en soon to be mama’s voor meer zelfvertrouwen en (nog) meer kracht.

Mama Strong draagt bij aan een goede mentale, emotionele en fysieke gezondheid tijdens je zwangerschap. Dit is essentieel voor jou en je baby. Voel je STRONG as a mother! Tijdens de Mama Strong lessen leer je verschillende ademhalingsen versterkingstechnieken die helpen je core en bekkenbodem te stabiliseren. Samen met ontspannende mama meditaties is het de perfecte combinatie van voorbereiding, oefening en ontspanning. Wil je tijdens je zwangerschap yoga proberen? Probeer het eens!

MAMA STRONG
We zijn er voor je, voor, tijdens en na je zwangerschap

Yoga tijdens je zwangerschap

Onze twee typen zwangerschapsyoga, Mama Flow & Mama Strong, helpen je bij je zwangerschap en het begin van je moederschap. YG Studios biedt de tijd en de ruimte voor jou, en alle andere sterke mama’s in Rotterdam, om nog krachtiger te worden, je voor te bereiden op je bevalling en meer inzicht  te geven in wat er op je af komt. Ook krijg je handige tips waarmee je naast onze mama lessen ook de andere lessen bij YG Studios te kunnen blijven volgen tijdens je zwangerschap. 
 
Naast de mama lessen bieden we ook zwangerschapscursussen om je nóg beter voor te bereiden op wat komen gaat.

Sporten tijdens je zwangerschap
Wil je weten wat je wel en niet mag doen tijdens je zwangerschap? We hebben we alle informatie voor je op een rijtje gezet!

Sporten tijdens je zwangerschap
de ultieme voorbereiding

Zwangerschapscursus in Rotterdam

Leer alles wat je moet weten voor de bevalling. Drie keer per jaar organiseren we de zwangerschapscursus, Birth Prep Course.

Leer wat er met je lichaam gebeurt tijdens je zwangerschap en de bevalling. Tijdens de Birth Prep doorlopen we samen alle fases van dit proces. Maggie zal je helpen een geboorteplan op te stellen. Daarnaast leer je ademhalings- en pijnbestrijdingstechnieken en krijg je tips om zo comfortabel mogelijk zowel een natuurlijke als medische bevalling te doorstaan.

De Birth Prep bestaat uit drie middagen van elk 2 uur, waarbij er drie thema’s worden behandeld: Mind, Body en Breath.

De zwangerschapscursus vindt in 2024 plaats op:

Juni 2024 – alle middagen van 14-16u
15 Juni (MIND)
22 Juni (BODY)
29 Juni (BREATHE)

Oktober 2024 – alle middagen van 14-16u
5 Oktober (MIND)
12 Oktober (BODY)
19 Oktober (BREATHE)

Vragen? Stuur een mailtje – hey@ygstudios.nl

Zwangerschapscursus Rotterdam
Massage Rotterdam bij YG Studios
Meer dan alleen zwangerschapsyoga

zwangerschaps massage Rotterdam

YG Studios biedt naast zwangerschapsyoga en zwangerschapscursussen ook de ultieme ontspanning aan: zwangerschapsmassages en portpartummassages.

Deze speciale pre- en postpartummassage helpt goed bij klachten rondom de zwangerschap en geboorte. Bovendien is de massage veilig gedurende de hele zwangerschap en wordt aangeboden door gecertificeerd pre- en postnataal massagetherapeut Maggie Walker. Maggie is al bijna 15 jaar een pre- en postnataal yogadocent, geboortecoach en doula.