MAMA STRONG

bereid je voor op een transformatie

Mama Strong is een speciaal ontworpen zwangerschapsles voor aanstaande en kersverse mama’s en geeft je veranderende lichaam kracht en ondersteuning door middel van ademhalingstechnieken, krachtoefeningen en functionele core oefeningenVersterk je basis door de kracht in je middenrif, bekkenbodem en core te trainen.  

Elke les vergroot je aandacht en bewustzijn voor een sterkere zwangerschap en een sneller herstel na de bevalling. Bereid je voor op de ongelooflijke transformatie van je lichaam tijdens de zwangerschap, geboorte en daarna. We’ll keep you calm and grounded. 

Mama Strong lessen worden gegeven door de gespecialiseerde en gecertificeerde yogadocenten zodat het een veilige les is voor moeder en baby.

Sporten tijdens je zwangerschap
Om twijfel en vragen over sporten tijdens je zwangerschap weg te nemen hebben we hier alle feiten over beweging tijdens de zwangerschap voor je op een rijtje gezet!

Meer informatie over Maggie!
Massage Rotterdam bij YG Studios
mama strong

Meer aanbod voor mama's (to be)

Naast de yogalessen Mama Strong en Mama Flow, bieden we nog veel meer aan voor aanstaande en kersverse moeders. Zo geeft Maggie enkele keren per jaar een zwangerschapscursus en kun je zwangerschapsmassages en postpartummassages boeken.