Strong for birth. Strong for motherhood. Strong for life

Tofste zwangerschapsles in Rotterdam!

Op 5 oktober 2020 lanceerde Yogaground de Mama Strong lessen in de Veerhaven studio. Onze leden, die soon to be mama’s zijn, noemen de Mama Strong lessen bij Yogaground “zeker weten de tofste zwangerschapsles in Rotterdam!” De lessen zijn speciaal ontwikkeld voor mama’s en soon to be mama’s om ze te helpen bij het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen en (nog) meer kracht. Maar wat maakt deze lessen zo’n groot succes en een directe hit bij het lokale publiek?

Yogaground houdt ervan om dingen anders te doen. We dragen graag bij aan een goede mentale, emotionele en fysieke gezondheid tijdens je zwangerschap. Dit is essentieel voor jou en je baby, feel STRONG as a mother! Tijdens Mama Strong leer je verschillende ademhalings- en versterkingstechnieken die helpen om je core en bekkenbodem te stabiliseren. Samen met ontspannende mama meditaties is het de perfecte combinatie van voorbereiding, oefening en ontspanning. Het ondersteunt en bereidt je voor op een nieuw, sterk leven.

Maggie is gecertificeerd bevallingsdocent en pre-/postnataal expert yogaleraar. Daarnaast is ze een getrainde en ervaren Doula en moeder van twee. Door jaren ervaring, intensieve training en opleidingen, kan je Maggie een echte specialist noemen. Ze geeft je persoonlijke aandacht en kan al je mama vragen beantwoorden. Wat te doen tijdens je eerste, tweede en derde trimester en hierna. Daarnaast zorgt ze ervoor dat jij je sterk en vol zelfvertrouwen voelt en goed bent voorbereid op wat gaat komen. De Mama lessen geven je de tools om ook andere lessen, zoals Flow Slow, Flex en Hero, te kunnen volgen. We’ll keep you calm and grounded!

Introduction to Mama Classes Basecamp
Op zondag 14 november 2021 geeft Maggie een 2 uur durende Basecamp, bekijk snel de workshop en koop je ticket!

Sterke verbinding met je eigen lichaam

Samen ga je op ontdekkingsreis en ontdek je jouw gevoel van empowerment. Je doet oefeningen die aangepast en veilig zijn voor jou en de baby. Of je nu nieuw bent met yoga of al regelmatig aan yoga doet, de lessen zullen je door de kernprincipes leiden en een sterkere verbinding met je eigen lichaam en de veranderende behoeften van je lichaam opbouwen.

Yogaground biedt ook Mama Flow lessen aan. Deze focussen iets minder op je ademhaling en meer op een volledige yoga flow. Deze richten zich iets minder op de ademhaling en meer op een volledige yogaflow. De Mama Flow lessen bieden meer veilige en versterkende bewegingen in een fijne en gemakkelijke flow. Deze zijn er om je te helpen luisteren naar je lichaam en te versterken waar nodig. Alles om meer mindfulness te creëren en je te helpen sterker te worden en te blijven. Ook helpen deze Mama Flow lessen je om sneller te herstellen na de bevalling.

Reis van je zwangerschap

Beide Mama lessen, Strong en Flow, helpen je bij de reis van je zwangerschap en het moederschap. Yogaground biedt de tijd en de ruimte voor jou, en alle andere sterke mama’s, om nog sterker te worden, je voor te bereiden en meer duidelijkheid en helderheid te geven. Je kunt meedoen aan de Mama Strong of Mama Flow les met reguliere Yogaground credits. Altijd welkom om mee te doen en te genieten van de “tofste zwangerschapsles in Rotterdam”, of om te praten over de mogelijkheden!

Stay up to date, follow your favorite yoga studio via Instagram, Facebook or subscribe to our mailing list.