4 dagen per week

MEER ZWANGERSCHAPSLESSEN VOOR JOU!

Vanaf nu bieden doordeweeks bijna iedere dag onze mama lessen aan. Dat is goed nieuws voor alle mama’s en mama’s in spe! MAMA STRONG geeft je precies wat je lichaam nodig heeft, versterkt en ondersteunt je lichaam. MAMA FLOW helpt je om kalm, grounded en goed voorbereid te blijven. Meer zwangerschapslessen voor jou. You surely got this!

Nog geen ervaring? Je bent meer dan welkom om deel te nemen aan beide MAMA lessen. Met iedere les werk je aan je mindfulness voor een sterkere zwangerschap en een sneller herstel na de bevalling. We bereiden je voor op de ongelooflijke transformatie die je doormaakt, van zwangerschap tot geboorte en daarna. Maar wacht, er is meer!

Sporten tijdens je zwangerschap
Om twijfel en vragen over sporten tijdens je zwangerschap weg te nemen hebben we hier alle feiten over beweging tijdens de zwangerschap voor je op een rijtje gezet!

Book my spot!
BEREIDT JE VOOR OP WAT GAAT KOMEN

DE ZWANGERSCHAPSCURSUS VOOR AANSTAANDE MOEDERS

Je leert de fysiologie van de geboorte. Je doorloopt de eerste tekenen, de fases van de bevalling en de andere trimesters. Maggie zal je helpen een krachtig geboorteplan op te stellen. Ontdek ademhalings- en pijntechnieken en comfort maatregelen (voor natuurlijke en medische bevalling).

Leer alles wat je moet weten voor de bevalling en schrijf je in voor Maggie’s Baby Push Prep cursus op Zondag 7 mei van 12.30 – 15.30. Het ticket is geldig voor jouw én je partner.

Vragen? Stuur een mailtje – hey@ygstudios.nl

Stay up to date, follow your favorite Yogastudio in Rotterdam Centrum on InstagramFacebook or subscribe to our mailing list.

get my ticket