3 dagen per week

MEER ZWANGERSCHAPSLESSEN VOOR JOU!

Vanaf nu bieden we 3 dagen per week onze mama lessen aan. Dat is goed nieuws voor alle mama’s en mama’s in spe! MAMA STRONG geeft je precies wat je lichaam nodig heeft, versterkt en ondersteunt je lichaam. MAMA FLOW helpt je om kalm, grounded en goed voorbereid te blijven. Meer zwangerschapslessen voor jou. You surely got this!

Nog geen ervaring? Je bent meer dan welkom om deel te nemen aan beide MAMA lessen. Met iedere les werk je aan je mindfulness voor een sterkere zwangerschap en een sneller herstel na de bevalling. We bereiden je voor op de ongelooflijke transformatie die je doormaakt, van zwangerschap tot geboorte en daarna. Maar wacht, er is meer!

Book my spot!

Deze zwangerschapscursus is de grootste voorbereiding in het hele zwangerschapsproces. Wat te doen en hoe aan te pakken? De workshop Baby push prep leert je de principes van hoe je je lichaam kunt gebruiken en trainen voor de bevalling. Deze dynamische en uitdagende gebeurtenis is het moment waarop je lichaam sterk moet zijn en op het hoogste niveau moet presteren. Onthoud, je bent zoveel STERKER dan je denkt dat je bent…

Je leert de fysiologie van de geboorte. Je doorloopt de eerste tekenen, de fases van de bevalling en de andere trimesters. Maggie zal je helpen een krachtig geboorteplan op te stellen. Ontdek ademhalings- en pijntechnieken en comfort maatregelen (voor natuurlijke en medische bevalling).

Deze Baby push voorbereidingsworkshop biedt je verschillende technieken; rebozo, spinning baby’s en visualisatie om mee te werken. Leer je meer verbonden en zelfverzekerd te voelen en actief betrokken te zijn bij de geboorte van je baby.

Leer alles wat je moet weten voor de bevalling en schrijf je voor Maggie’s Baby Push Prep cursus op Zondag, 25 september van 12.30 – 15.30.

Vragen? Stuur een mailtje naar; hey@yogaground.nl

Blijf op de hoogte, volg je favoriete Yogastudio in Rotterdam Centrum op InstagramFacebook of schrijf je in voor onze mailing list.

Buy ticket
BEREIDT JE VOOR OP WAT GAAT KOMEN

DE ZWANGERSCHAPSCURSUS VOOR AANSTAANDE MOEDERS