werk jezelf in het zweet

Bootcamp in Rotterdam City

Bootcamp in city draait allemaal om jezelf uit te dagen zoveel mogelijk te verbranden en je hartslag hoog te houden. Werk jezelf in het zweet op zaterdagochtenden in de stad! Of het nu regent of de zon schijnt, de Bootcamp in het centrum van Rotterdam gaat door.

Bootcamp in the city

Naast Lijnbaan studio
Zaterdagen 10.30 – 11.20
Elke Zaterdag tot 27 augustus

Boek de bootcamp
word lid bij YG studios

meedoen met de Rotterdam bootcamp

Je doet eenvoudig mee met onze bootcamp in the city door de les te boeken in het rooster.

Ben je nieuw bij YG Studios? Begin dan met de introductieaanbieding van 3 voor 25! Heb je vragen? Stuur ons een bericht naar hey@ygstudios.nl of kom gewoon langs.

We zien je binnenkort in onze studio’s!

Check our intro deal
Voel de endorfine stromen

Waarom bootcampen in Rotterdam?

Bootcamp is een intensieve outdoor workout in de bruisende omgeving van de stad. Het is een energieke groepstraining waarbij je werkt aan je kracht, uithoudingsvermogen en conditie. Tijdens de bootcamp-sessies word je uitgedaagd met verschillende oefeningen en circuits, waardoor je je hele lichaam traint. Of het nu regent of de zon schijnt, de bootcamp gaat altijd door en biedt een geweldige manier om buiten te sporten en te genieten van de frisse lucht.

Het is de perfecte gelegenheid om jezelf uit te dagen, nieuwe mensen te ontmoeten en fit te worden. Doe mee met bootcamp in Rotterdam en voel de endorfine stromen!