Maak je klaar voor de Spring Sun Salutes special

5 redenen om 108 zonnegroeten te doen

De yogatraditie van 108 Zonnegroeten doen, brengt je veel meer dan alleen een fysieke work-out. Hier zijn vijf redenen waarom je dit magische evenement op vrijdag 17 maart niet wilt missen!

1• BOUW ZELFVERTROUWEN OP
Je bent sterker dan je denkt! 108 klinkt als veel en toch zul je versteld staan hoeveel rondes je kunt doen en hoe sterk je je daarna voelt. Hoeveel rondes je uiteindelijk ook doet, je zult altijd de magie ervaren van het bewegen in een meditatieve flow.

 

2• MAAK JE KLAAR VOOR DE LENTE
Het beoefenen van 108 Zonnegroeten is een meditatieve oefening die lichaam, geest en universum met elkaar verbindt en die speciaal wordt gedaan wanneer de natuur een verandering ondergaat. Dit is dus de perfecte energie reset om je lente vibes een boost te geven. Begin dit nieuwe seizoen fris, vernieuwd en geïnspireerd.

Maak je klaar voor de Spring Sun Salutes special

Verbind je met lichaam, adem en elkaar

3• CONNECT MET JE LICHAAM
Zoveel Zonnegroeten doen is de perfecte oefening om naar je lichaam te luisteren en er JOUW oefening van te maken. Waar moet je het rustiger aan doen? Waar kun je dat beetje extra geven? Er worden aanpassingen aangeboden zodat je je lichaam kunt voelen, spelen met aanpassingen en oefenen op jouw unieke manier. Leuk om te weten is dat de serie is verdeeld in 4 sets van 27 rondes met een kleine pauze tussendoor. Sweet!

4• CONNECT MET JE ADEMHALING
Doordat je dezelfde beweging herhaalt, weet het lichaam wat het moet doen en kunnen de hersenen tot rust komen. Hierdoor blijft alle ruimte over voor een diepe focus op je adem. Ondersteund door de live beats van onze DJ is er geen betere manier dan dit om adem en beweging echt met elkaar te verbinden.

5• YOU ARE IN THIS TOGETHER
Stiekem 108 Zonnegroeten doen is als een yoga coaching sessie. Het daagt je uithoudingsvermogen, fysieke en mentale kracht uit. Haal je nieuwsgierigheid naar boven en observeer waar je jezelf misschien saboteert en ervaar hoe je jezelf kunt optillen. En. je bent niet alleen! Bewegend in een groep met de geweldige beats van onze lieve DJ Inez Akker is dit een diep verbindende ervaring. Die we na afloop vieren met een drankje!

Spring Sun Salutes Special
Maak je klaar voor de Spring Sun Salutes special

doe mee aan deze diep verbindende ervaring, koop je ticket

Wij zijn er voor je! Als er iets is dat je wilt weten over het evenement, vind Dewi in de studio na of voor een van haar lessen of bereik ons – hey@ygstudios.nl 

Prijs Spring Sun Salutes Special
€35 | Regular ticket
€31,50 | Unlimited membership with 10% event discount


Blijf op de hoogte, volg je favoriete sportstudio in Rotterdam Centrum op
InstagramFacebook  of schrijf je in op onze mailing list. 

 

get your ticket