Samen bewegen

Waarom samen bewegen leuker is

Bewegen is gezond, dat weten we allemaal. Het verbetert je slaap en geeft je meer energie. Het verbetert je mentale en fysieke welzijn. Bovendien is het de ultieme daad van zelfzorg, investeren in je vandaag en je morgen.

Zelfs met al deze voordelen hebben veel mensen niet de motivatie om te sporten. Dus waarom pak je geen maatje en ga je samen meer bewegen? Motivatie, plezier en probleemoplossing is makkelijker en beter met z’n tweeën.

 

Samen sporten
Samen sporten zorgt ervoor dat je harder gaat trainen – je zult minder snel een sessie overslaan als dat betekent dat je je buddy moet afzeggen, en je zult eerder die extra versnelling vinden als je maatje je aanmoedigt. Een beetje competitie is ook nooit verkeerd! Bovendien versterk je je vriendschap naarmate je meer samen traint, wat weer endorfine produceert (omdat we van vrienden houden). Endorfine is het hormoon dat verantwoordelijk is voor de gelukkigste gevoelens en betere sportprestaties – een win-win situatie, als je het ons vraagt!

Get sweaty with me

4 manieren waarop samen sporten je motiveert

Een afspraak maken met je vriend(in) betekent dat de kans kleiner is dat je niet komt opdagen, wat betekent dat je je trainingsroutine sneller opbouwt.

Samen sporten is leuk, wie houdt er niet van lachen? Sessies zijn niet langer een klus waar je doorheen moet, maar een hoogtepunt in je week.

Het delen van uw vooruitgang versterkt het gevoel van prestatie en bewijst waarom u doet wat u doet.

Nadat het harde werk gedaan is, heb je een maatje bij je voor een etentje, een drankje of een film!

• Get Sweaty with me • 
Begin dus met het bereiken van je doelen, samen! Schrijf je in voor de Get sweaty with me YG Run op donderdag 30 maart om 19.00 of voor de Get sweaty with me flow & flex om 17.45 of voor de Get sweaty with me hero om 18.00 op vrijdag 31 maart, stuur de gegevens van je beste vriend(in) naar hey@ygstudios.nl en wij schrijven ze gratis in.
 

Wij zorgen ervoor dat er na afloop drankjes klaarstaan om je weekend op de beste manier te laten beginnen!

Blijf up to date, volg ons via InstagramFacebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.