balance out body and mind

improve your practice

Koop personal credits

Uitgelijnd zijn gaat verder dan het hebben van een rechte ruggengraat. Voel je op mentaal en fysiek gebied voldaan met behulp van je favoriete teachers. Wordt sterker, bouw flexibiliteit op, verbeter je oefeningen en leer lichaam en geest in balans te brengen. Volg yogalessen waar je van houdt, afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. We zijn blij dat we jou de mogelijkheid kunnen bieden om met experts te werken die je op vele manieren kunnen helpen, speciaal voor jou op maat gemaakt.

YOGATHERAPIE
Speel in op je eigen behoeften en richt je op je algehele welzijn; fysiek, mentaal en emotioneel. Op basis van jouw persoonlijke behoeften stelt onze teacher een programma op maat samen. Loop je op persoonlijk gebied ergens tegenaan? Of is er iets in je leven waar je door belemmerd wordt? Vind weer de weg vooruit en creëer op deze manier meer balans in geest, lichaam en in het leven.

HORMOON YOGATHERAPIE
Vrouwelijke hormonen hebben een enorme impact op het dagelijks leven en de gezondheid van een vrouw. In deze cursus leer je 14 gedetailleerde yoga-oefeningen om je hormoonhuishouding te herstellen. Dit helpt de productie van hormonen te verhogen en vermindert de meeste symptomen wanneer je je niet in evenwicht voelt. Het is belangrijk dat je deze oefeningen ook thuis doet. Na deze cursus kun je deze oefeningen en manieren die je leert in je dagelijks leven meenemen. Altijd en overal!

Yoga one on one

je toegangsticket tot de beste versie van jezelf

YOGASESSIE ÉÉN OP ÉÉN 
Besteed je dag aan het vernieuwen van je lichaam en het voeden van je geest! Herdefinieer je yoga practice, creëer meer lichaamsbewustzijn en bereik een stabielere en verbeterde houding. Wat je doel ook is, onze teachers zijn er om je te helpen. In onze steeds actievere levens kan het heerlijk zijn om te leren hoe te genieten van yoga, hoe je tot komt en even kunt opladen.

MEDITATIE
Verscherp je geest en ervaar meer rust. Onder begeleiding van onze teacher leer je zowel beginnende als gevorderde oefeningen die je zullen helpen om in elke situatie toegang te krijgen tot de beste versie van jezelf. Maak meditatie onderdeel van je dagelijkse leven! Keer naar binnen om je kracht en eigen oplossingen te ontdekken. Ga verder dan de basis die je gewend bent en onderzoek wat er mogelijk is.

MAMA ÉÉN OP ÉÉN 
Leer nieuwe veilige en effectieve oefeningen die passen bij je uniek en individuele behoeften. Als je opzoek bent naar meer expertise om je te ondersteunen tijdens je zwangerschap, neem dan een gepersonaliseerde sessie bij een van onze teachers. We vinden het belangrijk om aan jouw behoeften te voldoen en leren je actief betrokken te zijn bij deze unieke ervaring. Leer hoe je sterk wordt van de zwangerschap, van de geboorte en hoe je sterk wordt voor het leven.

Plan je eerste sessie
Yoga one on one

Hoe boek je een YG personal session?

Send an email

Zorg ervoor dat er YG Personal credits staan op jouw account. Stuur ons een email via onderstaande knop. Laat ons weten wanneer je door welke leraar op welke manier wilt worden begeleid.

We helpen je lichaam en geest in balans te brengen!

Vragen? Stuur een mailtje; hey@ygstudios.nl

Blijf op de hoogte, volg je favoriete yoga studio in Rotterdam Centrum op InstagramFacebook of schrijf je in voor ons mailing list.