wat is Ana Forrest Yoga?

Ana forrest yoga bij YG Studios

Ana Forrest is een bekende pionier in yoga die haar eigen therapeutische yoga ontwikkelde, gebaseerd op Hatha yoga. Wat zij ontwikkelde was een moderne stijl van yoga die zich richtte op de stress van het moderne leven.

 

Forrest yoga staat bekend als een zowel fysiek krachtige als innerlijk gerichte praktijk. De oefeningen richten zich bewust op zwakke punten om de kracht en flexibiliteit van het lichaam te benadrukken bij het overwinnen ervan. Dit voedt een diepe oplettendheid, waardoor de beoefenaar deze transformerende ervaringen van de mat kan meenemen naar het bredere, dagelijkse leven.

ontmoet onze eigen Ana Forrest

de voordelen van een forrest yoga practice

   
Wil jij ook de voordelen van Forrest Yoga  ervaren? Koop dan nu een ticket voor 30 oktober en laat Isabel je leiden in een 2 uur durende Forrest Yoga workshop.

Go To workshop

Gelukkig hebben we bij YG Studios onze eigen Ana Forrest, Isabel! Isabel heeft meer dan 12 jaar ervaring met yoga. Ze begon in 2011 met het volgen van een Vinyasa Flow teacher training in Londen – afkomstig van een professionele dansachtergrond, paste de vloeiende bewegingsstijl perfect bij haar.

Vervolgens, in 2015, schreef ze zich in voor een gevorderde docentenopleiding in de VS bij Ana Forrest. Tijdens deze training ontdekte Isabel hoe ze de kracht van haar lichaam op de juiste manier kon benutten. Later vervolgde ze haar opleiding bij Forrest teachers in het Verenigd Koninkrijk. En alsof dat nog niet genoeg is, is ze ook nog Thai Yoga Massage therapeut!