YOGA AAN BOORD

Heb jij het laatste nieuws gelezen?

In de buurt Rotterdam en de Zaterdag AD weekend editie hebben een stukje geschreven over onze tijdelijke geweldige yoga buitenlocatie van afgelopen zomer. Lees alles hier!

AD Weekend edition – Yoga aan boord
Voor de Kooren Terminal is een nieuwe bestemming gevonden; het wordt een yogaboot aan de Nieuwe Maas. Deze zomer geeft yogaschool Yogaground lessen in de openlucht aan boord van de Kooren Terminal aan de Boompjeskade. Yogaground vindt het de perfecte plek voor yoga in de buitenlucht en op 1,5 meter afstand.

Wanneer je een AD account hebt lees het dan hier

Kom ook aan boord
Bijna dagelijks zijn er lessen op de Kooren Terminal, creëer een YG account en boek je plekje in ons Yoga Open Air Schedule

In de buurt

Afgelopen zomer kon je yogaen met uitzicht over de skyline! Wat zullen we in de zomer van 2022 voor je in petto hebben?

Zonnegroeten met uitzicht over de Erasmusbrug en na de savasana een blik werpen op de Willemsbrug: het kan deze zomer. Yogaground heeft namelijk de komende maanden twee lessen per dag op een drijvend ponton aan de Boompjeskade.

De studio is een samenwerking aangegaan met de Kooren Terminal die het drijvende ponton beheert.

Bij goed en slecht weer

Regen of zonneschijn; het maakt niet uit. De buiten lessen gaan namelijk altijd door. Het drijvende terras wordt, als het nodig is, overdekt met grote parasols. Yogaground heeft twee vestigingen in Rotterdam en deze tijdelijke zomerlocatie is extra. Op de website kun je het schema met de lessen vinden. Je moet als locatie even ‘open air’ selecteren. Het drijvende ponton vind je aan de Boompjeskade 123, recht tegenover de Vlaggenparade.

Lees het hele artikel hier

Blijf op de hoogte, volg je favoriet yoga studio in Rotterdam Centrum via InstagramFacebook of schrijf je in voor onze mailing list.