YG FEST

KOM NAAR HET MOVEMENT FESTIVAL OP 11 Juni

Ter gelegenheid van de Grand Opening van de YG Lijnbaan, presenteren we met trots YG FEST.

Een volledige dag in feestmodus, vol met al het goede dat onze nieuwe locatie te bieden heeft. Vanaf 10 uur ’s ochtends kun je een voorproefje krijgen van al onze lessen en onze gloednieuwe studioruimtes bekijken. Ontmoet je favoriete leraren en zeg hallo tegen de nieuwste leden van ons team. Eten en drinken wordt verzorgd door onze YG vrienden. Natuurlijk is er live muziek om op te dansen. Tenslotte is het all about the movement.

Kom naar YG FEST, ons movement festival, op 11 Juni

REGISTER NOW
YG FEST

PROGRAMMA HIGHLIGHTS

10.00 – 10.30 Festival warm up
Ferdinand en het YG team verwelkomen je in de Man Met Bril Koffie pop-up bar met de beste barista’s en koffie van de stad, en heerlijke zoete lekkernijen van SUE. Neem een kijkje in onze Lijnbaan studio voordat alle actie begint.

10.30 – 16.00 Festival Programma

  • Probeer onze verschillende zalen uit en volg gratis je favoriete en nieuwe lessen
  • Doe mee aan workshops en proef van ons nieuwe aanbod
  • Bezoek onze festival markt powered by onze YG vrienden: Kevin Murphy, Lululemon, Marie-Stella-Maris, IJssalon Koen en anderen

14.00 Officiële opening door onze VIP-gast, gevolgd door drankjes en dans!

16.00  YG FEST ends

Kom naar ons festival
We zouden je graag verwelkomen als onze gast op dit eerste YG FEST! Verzeker je van een gratis festival ticket door op de knop hieronder te klikken. Door je in te schrijven krijg je gratis toegang tot de lessen van je keuze (wie het eerst komt, het eerst maalt) en kan je je in de studio inschrijven voor mini-massages en 20-minuten behandelingen door Kevin Murphy.

Neem je vrienden mee
Geen betere manier om YG festival te beleven dan met je vrienden. We’ve got you covered. Voel je vrij om een vriend (of meer) mee te nemen. Zij kunnen hun tickets boeken via dezelfde link.

Check class schedule