YG RUN x HOKA x NN ROTTERDAM MARATHON

WIN 2 NN ROTTERDAM MARATHON TICKETS

Ben je aan het trainen en wil je graag meedoen aan de grootste, snelste en bovendien #demooiste marathon van Nederland op 16 april? Dan hebben we goed nieuws! 

Dankzij de samenwerking van YG Studios en @hoka_eu maak jij NU kans om samen met je vriend of vriendin tóch een startnummer te bemachtigen en mee te doen aan 42ste (uitverkochte) editie van 42K van de NN Rotterdam Marathon of voor de AA 1/4 Rotterdam Marathon. Daarnaast winnen jullie ook nog eens een paar HOKA’s naar keuze, waarmee jullie zonder twijfel over de finish zullen vliegen. Al die honderdduizenden enthousiaste toeschouwers die jullie zullen aanmoedigen, een dag om nooit meer te vergeten.

Wat moet je doen om 2 startnummers te bemachtigen?
• Ga naar onze Instagram page en deel de afbeelding van dit bericht, tag @hoka_eu en @ygstudios en gebruik de tags #YGRUN #YGSTUDIOS #FlyHumanFly
• Tag je vriend of vriendin en laat weten met wie jij de finish van de 42K of 10K op 16 april overgaat. (jij mag kiezen welke race)
• We maken de winnaar bekend op 1 maart.

Blijf op de hoogte, volg je favoriete sportstudio in Rotterdam Centrum op InstagramFacebook  of schrijf je in op onze mailing list. 

ga naar instagram