the season of giving

een geschenk dat er echt toe doet - familie, plezier en beweging!

Je geliefden deel laten uitmaken van de YG-familie is nu nog makkelijker geworden, want we bieden hen… 3 lessen voor €25!

Met deze lessen geef je echt totale ontspanning, maximale energie en serieus goede vibes. En wie heeft er in deze wintermaanden geen extra steuntje in de rug nodig? Of het nu een vriend, collega of familielid is, dit cadeau werkt, want met meer dan 160 lessen per week, hebben we hen (en jou) zeker gedekt.

HET PERFECTE CADEAU
Je kunt een cadeaubon kopen in een van onze studio’s en er elke gewenste waarde aan toevoegen (tussen €20 en €500). Je kunt persoonlijke sessies, credit packs, monthly lidmaatschappen of artikelen uit onze shop ermee kopen. Last minute cadeaus? Wij helpen je! We pakken de cadeaubon zelfs voor je in. Want ja, zo aardig zijn we.

 

ZEVEN ONGELOOFLIJKE TRAININGEN
Als we het er allemaal over eens zijn dat meer meer is, en diversiteit de specerij van het leven, waarom dan één soort training doen als je er ook zeven kunt doen! Elke week brengen we je Hero, Hiit, Box, Run, Sculpt, Pump en een breed scala aan Yoga. Het is goed om er regelmatig één te doen, maar het is nog beter om ze te mixen en je lichaam en geest op verschillende manieren uit te dagen.

GEEF UW LICHAAM ENERGIE, VERSTERK UW GEEST
Onze lessen zijn zowel voor uw geest als voor uw spieren bedoeld, want geestelijke gezondheid is net zo belangrijk als lichamelijke gezondheid. Het is een kans om uit het gewone dagelijkse leven te stappen en je in plaats daarvan even op jezelf te focussen. Zelfs maar een uur per week kan een enorme verandering teweegbrengen in een geest die zich overwerkt en onvoldoende uitgerust voelt. Naar de les komen en alles geven bewijst waartoe je in staat bent. Je zult ook vrienden maken en ondertussen plezier hebben.

the season of giving

VOEL JE GOED

Wij geloven dat het gaat om wat er van binnen gebeurt. Wij richten ons op het creëren van een positieve, evenwichtige, energieke en krachtige mentaliteit in onze lessen. Er goed uitzien is geweldig, iedereen kan een kleurtje en mascara opdoen. Maar je goed voelen, van binnenuit, betekent het meest.

 

LEER VAN DE BESTEN
Elk van de YG-leraren is een hooggekwalificeerde instructeur, gepassioneerd door hun discipline en de perfecte belichaming van de YG-geest – ze stimuleren je om vooruitgang te boeken, maar niet zonder een goede techniek en vorm; ze laten je zien waarom het belangrijk is, maar zorgen ervoor dat het ook echt leuk is; ze staan zeven dagen per week voor je klaar, want het is de beweging die echt telt.

Eén cadeaubon, vele wegen, naar één betekenisvol resultaat – een veerkrachtiger, evenwichtiger en gelukkiger jij.

Heb je hulp nodig? Stuur een mailtje – hey@ygstudios.nl

Stay up to date, follow your favorite Yogastudio in Rotterdam Centrum on InstagramFacebook or subscribe to our mailing list.

Get in contact