Tim Genee Yoga Flow Vinyasa docent Yogaground Rotterdam
Teacher

Tim

Yoga blijft Tim uitdagen. Het laat hem aan zijn mentale en emotionele werken, terwijl hij onderzoekt waar het lichaam werkelijk toe in staat is. Geboren en getogen in onze buurstad aan de kust, Den Haag, houdt Tim ook erg van Rotterdam. Het is de combinatie van moderne architectuur en industrieel erfgoed die ervoor zorgt dat hij hier terug blijft komen. 

Tim houdt van reizen en heeft een deel van zijn leven in het buitenland gewoond, maar vindt het nu heerlijk om thuis te komen bij zijn twee katten en zijn nieuwe hond. Tim is een expert in het vinden van de beste vegan burgers met Berlijn bovenaan zijn lijst. 

Tim geeft verschillende Flow lessen en staat bekend om zijn speelse bewegingen die je uit je comfort zone halen. Verken je mogelijkheden met Tim. 

Doe mee en ontdek de Flow fun 

Terug naar team
YG Personal

Verlaat de massagetafel met een content en relaxed gevoel

Boek een massage

Tim’s lessen bieden uitdagende houdingen en sterke bewegingen die veel energie opbouwen. Als massagetherapeut neigt Tim naar de andere kant van het energiespectrum. Hij richt zich op zachtheid, mildheid en ontspannende energie. Door beide te doen creëer je een tevreden en evenwichtige levensstijl.

Creëer een moment voor jezelf en boek een van Tim’s ontspannende lichaamsmassages. Wanneer je gestrest bent, zelfzorg nodig hebt of om welke andere reden dan ook, zul je de massagetafel verlaten met een ontspannen en tevreden gevoel. Tim’s technieken zullen de doorbloeding van de spieren verhogen, wat helpt om de fysieke spanning en stress in je lichaam te verlichten. Het creëert een gevoel van rust en ontspanning in lichaam en geest.

Tim heeft het vaak over ‘gelukshormonen’ die vrijkomen in een yogales of bij andere vormen van lichaamsbeweging. Genieten van een massage heeft hetzelfde effect, en is daarom een geweldige methode van extra zelfzorg.

YG PERSONAL

hij zal je uitdagen met nieuwe manieren van bewegen

Maak je klaar om op een speelse manier jouw kracht te versterken en verdieping te vinden in je practice, met Tim als jouw personal trainer. Met ervaring in verschillende yogastijlen, zorgt Tim er met zijn enthousiaste energie voor dat je zo nieuwsgierig wordt als een kind en dat je echt geniet van je tijd met hem. 

Tim is een specialist in technieken voor het verbeteren van je handstand. Hij verleidt je om uit je comfortzone te komen en daagt je uit om op nieuwe manieren te bewegen. Een geweldige één-op-één sessie kan je helpen die ene pose te ‘ontgrendelen’ die altijd een mysterie is geweest. 

Tim combineert graag verschillende yoga stijlen met als belangrijkste thema het plezier tijdens zijn lessen.

Boek een één-op-één sessie met deze personal trainer, plezier en uitdaging gegarandeerd!  

BOEK YG PERSONAL