Saïd trainer at Yogaground teacher for Hit, Hero, Box YG Rotterdam Centre get fit before you know it small group training
Teacher

Said

Beweging is gezondheid. Said gelooft dat beweging een positieve impact heeft op onze gezondheid. Voor hem verbetert beweging zijn leervermogen, gemoedstoestand en motivatie. Het maakt hem gewoon een betere versie van zichzelf. 

Als vijfde kind uit een groot Marokkaans gezin van acht kinderen, is Said geboren en getogen in Rotterdam, of opgevoed ‘door Rotterdam’, zoals hij het zelf uitdrukt. Hij groeide op met allerlei soorten sporten. Van voetbal op straat tot tennis en kickboksen, hij heeft het allemaal gedaan. Als het om reizen gaat, was Said’s droomreis zijn reis naar Ghana, waar hij zo’n rijke variatie aan landschappen en cultuur ervoer dat hij sowieso nog een keer terug wil gaan. 

Said is zeer ervaren in het trainen om resultaten te behalen. Hij geeft Box- en Hero-lessen die zich allemaal richten op verschillende delen van het lichaam en je helpen kracht en conditie op te bouwen. Hij zorgt ervoor dat je net dat stapje verder gaat. Said houdt na een lange dag trainen het meest van tennis en van de huisgemaakte maaltijden van zijn moeder, maar zal ook nooit een Italiaanse maaltijd weigeren. 

Wil je werken aan je explosieve kracht en beweging? Kom zeker naar Said’s lessen. Vergeet alleen niet je handdoek en wat te drinken mee te nemen, want hij zal je zeker laten zweten! 

Terug naar team
YG personal

til je fitnessniveau naar nieuwe hoogten

Wil je werken aan kracht, conditie of spierspanning? Said is your guy. Afhankelijk van je persoonlijke behoeften zal hij een circuit, intervaltraining of gepersonaliseerde Hero-les opzetten. Wie zei dat fit worden een zware klus moet zijn? In onze YG Studios in Rotterdam centrum laat Said jouw zien hoe je kunt trainen zoals je niet eerder hebt gedaan.

Maak je klaar om kettlebells, dumbells en je eigen lichaamsgewicht te gebruiken in leuke nieuwe routines, waarbij je werkt aan het opbouwen van kracht en vaardigheden. Kom naar zijn training, bereid om te werken en te leren, en hij zal je fitnessniveau naar nieuwe hoogten tillen.

Book YG personal