Teacher

Petra

Petra zit al jaren in de fitnessbranche en had 13 jaar lang haar eigen sportschool. Nu geeft ze les aan professionele sportdocenten en geniet ze van de uitdagingen die dit met zich meebrengt. 

Onlangs is Petra begonnen met een 200 uur yoga teacher training, omdat ze het heerlijk vindt hoe yoga haar weer in contact brengt met haar lichaam en geest.  

Volgens haar komt het door haar Indonesische roots dat ze erg kan genieten van eten. Ze zal daarom ook nooit nee zeggen tegen een trip naar Thailand, waar ze ook geniet van de sfeer en de mensen.  

Rotterdam is haar favoriete stad, vanwege de culturele mix, architectuur en energie!    

Terug naar team
YG personal

vrolijk en bruisend, bereik je doel!

Book YG personal

Petra kent haar weg in de fitness wereld. Ze is een personal trainer met expertise in boksen, HIIT en algehele verbetering van je conditie. Als jij iemand zoekt die jou haar volle aandacht geeft en met jou samenwerkt om op een leuke manier jouw doelen te bereiken, dan is Petra de personal trainer voor jou!

Met haar positieve energie zal Petra je motiveren in het bereiken van je doel op een veilige, maar vooral leuke manier. Deze bruisende en vrolijke personal trainer vind je in onze studio op de Westerstaat in het centrum van Rotterdam, waar zij klaar staat voor een energieke personal training sessie met jou!

Klik op onderstaande knop om een Personal Training sessie bij Petra in te plannen.