Paulo_teacher_veerhaven_rotterdam_skills_experience_mental_trainer_box_fit_weightloss_workout_yogaground_chess_kickboxing_personaltrainer_experienced_punches_small_group
Teacher

Paulo

Paulo: ‘Boksen is een schaakspel waarbij je moet nadenken voordat je iets doet en niet zomaar lukraak stoten moet uitdelen’. Deze man weet waar hij het over heeft aangezien hij zelf al jaren kickbokser is. Paulo is ervaren als groeps- en personal trainer en kan je alle boks technieken leren die je nodig hebt. 

Hij houdt van lesgeven, omdat hij gelooft dat je gezondheid je belangrijkste bezit is. Trainen, vooral boksen, is volgens hem een geweldige manier om zowel lichamelijk als mentaal fit te blijven. 

Wanneer hij niet traint of lesgeeft, vindt hij het leuk om tijd met vrienden door te brengen of te dromen over zijn volgende tropische vakantiebestemming. 

Rotterdam heeft een grote diversiteit aan culturen wat een hoop moois kan brengen, zoals het eten uit alle keukens van de wereldNatuurlijk is er nog veel meer te beleven, misschien moet ik er zelf ook eens wat vaker op uit in mijn eigen stad.’ 

Terug naar team
YG personal

Experience strength in body and mind

Paulo is jouw personal trainer voor kracht in lichaam en geest. Hij weet hoe belangrijk sporten is voor je gezondheid en hij vindt het fijn wanneer ook jij de voordelen van het sporten ervaart. Zijn klanten voelen zich kalmer, energieker en zelfverzekerder na een goede bokssessie of HIIT-training in onze Rotterdamse studio’s.

Paulo is gespecialiseerd in boksen, kickboksen en High Intensity Training. Hij leert je de juiste technieken en concentreert zich op wat voor jou het beste werkt. Als extraatje zorgt hij voor goede soundtracks tijdens zijn één-op-één sessies. Positieve energie met Paulo!

Klik op de onderstaande knop en plan jouw YG Personal Training bij Paulo.

BOEK YG PERSONAL