Natasja geeft les bij YG Studios in boksen maar ze houdt ook van krachttraining en personal training. Haar enthousiasme is aanstekelijk!
Teacher

Natasja

Natasja kwam in 2017 vanuit het slaperige Sleeuwijk naar Rotterdam, om haar ambities in het boksen te volgen Рen ze heeft niet gerommeld! Ze bracht 18 maanden door bij het Nederlandse boksteam, met als hoogtepunt in haar bokscarrière Nederlands kampioen B-klasse. In 2018 startte ze haar eigen boks-fitnessbedrijf.

Niets van dit alles is een verrassing, zelfs als kind ging ze altijd tot het uiterste met haar sporten – judo, voetbal, turnen – omdat ze altijd van sport en sporttraining heeft gehouden, is er nooit een grens geweest aan hoe hard ze haar best doet.

Naast boksen en kickboksen houdt ze ook van krachttraining en personal training. Haar vrolijke, enthousiaste karakter is zeer aanstekelijk, wees gewaarschuwd!

Als ze niet in de sportschool of in de boksring staat te stuiteren, reist ze graag alleen met alleen haar rugzak. Haar voorkeur gaat uit naar minder voor de hand liggende bestemmingen – deze zomer gaat ze interrailen in Oost-Europa, en als er een muziekfestival is, het liefst elektronisch, is ze er zeker bij!

Terug naar team