Joanna_team_yogaground_hiit_fit_fitness_new_limits_and_energy_run_running_hardlopen_fun_push-
Teacher

Joanna

Joanna weet hoe ze tot het uiterste moet gaan om resultaat te behalen. Ze maakte kennis met high intensity training door in 2015 een Gladiator-cursus te volgen, gevolgd door verschillende HIIT-trainingsprogramma’s om een gecertificeerde HIIT-instructeur te worden. Joanna motiveert mensen altijd om het beste uit zichzelf te halen.  

In haar vrije tijd vind je Joanna ofwel op haar (bijna) dagelijkse runs over de Erasmusbrug of met een cappuccino in een van de vele cafés in Rotterdam. Ze reist graag naar nieuwe en spannende steden voor een weekendje weg om te genieten van de lokale cultuur, het landschap en natuurlijk het lokale eten. 

Joanna komt oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk en geniet nu al meer dan 16 jaar van haar actieve leven in Rotterdam. 

Zorg ervoor dat wanneer je een les volgt bij Joanna, je in ieder geval een handdoek (of twee) inpakt, want er gaat zeker gezweet worden!  

Terug naar team
YG PERSONAL

opzoek naar extra motivatie? test je grenzen!

Als je opzoek bent naar extra motivatie of gewoon een schop onder je kont, probeer dan een één-op-één sessie met Joanna. Zij test jouw grenzen met liefde! Kracht en cardio training op hoge intensiteit zijn haar ding. Je kan er zeker van zijn dat ze jouw 100% van haar aandacht geeft tijdens de individuele op maat gemaakte sessies. Werk aan wat je nodig hebt en bereik je doelen! Joanna’s got your back 😉

Klik op de onderstaande knop om een personal training sessie met Joanna te boeken, in een van onze studio’s in Rotterdam centrum!

Book YG personal