Teacher

Isabel

Isabel voelt zich altijd aangetrokken tot reizen en het ontdekken van nieuwe plekken. Haar professionele danscarrière heeft haar de mogelijkheid gegeven om naar Denemarken en het Verenigd Koninkrijk te verhuizen. Onlangs is ze weer terugverhuisd naar haar home town; Rotterdam!  

Isabel heeft meer dan 200 uur teacher training gevolgd in Vinyasa flow yoga, ze heeft getraind bij Ana Forrest, de oprichter van Forrest yoga, in San Francisco, waar ze ook heeft geleerd hoe ze haar eigen dansblessures kon verhelpen, en ze is getraind in Thaise Yoga Massage.  

Toen ze begon met het beoefenen van yoga, dacht ze na over de kracht en flexibiliteit die yoga haar kon brengen, en realiseerde pas later de diepere impact die yoga heeft 

Isabel beveelt Thailand aan vanwege de cultuur, de mensen, de koffie én haar favoriete gerecht; vegetarische Kao Soi. In Rotterdam vind je haar aan de rivier bij Hotel New York, ze houdt van de geschiedenis van deze plek en is daar zelfs getrouwd. 

Lees meer over Isabel

Terug naar team
YG PERSONAL

a good eye for alignment and movement

Met een goed oog voor houding en beweging, ontwerpt Isabel graag een persoonlijke yogales voor jou! ‘Het is heel interessant om te zien wat iemand nodig heeft en waar hun lichaam toe in staat is’. In een één-op-één yoga sessie zorgt ze ervoor dat jouw yoga practice veilig is.

Informeer haar over jouw doelen en je blessures. Verbeter je techniek, optimaliseer je houding en overstijg je prestaties bij andere vormen van lichaamsbeweging. Naast yoga heeft Isabel ervaring als professionele danseres en helpt ze je graag om je lichaam evenwichtig te laten voelen en te focussen op ‘het nu’.

Klik op onderstaande knop om een één-op-één yogasessie met Isabel in te plannen.

Book YG personal