Felix Yoga docent bij YG Studios Power yoga Vinyasa Flow
Teacher

Felix

Felix gelooft er heilig dat het belangrijk is om de kleine en grote momenten aandacht te geven in het dagelijks leven en leeft iedere dag met volle teugen. Felix komt oorspronkelijk uit Delft, met roots uit Indonesië, en kwam in 2015 naar de stad. Hij houdt van de levendigheid en diversiteit van Rotterdam, en kan zijn dagen gelukkig doorbrengen met simpelweg contact te maken met de mensen om hem heen en gewoon met de stroom van de dag mee te gaan.  

  

  

  

Felix ziet yoga als een krachtige manier om jezelf te leren kennen, volledig en echt. Door de beweging, ademhaling en stilte kan hij een bewustzijn van zijn lichaam en geest opbouwen. Hij denkt dat yoga voor iedereen is, het vergt alleen geduld en oefening.  

Het was echter niet altijd zo – Felix studeerde oorspronkelijk economie en studeerde af met een MSc in Accounting. Na zeven jaar in verschillende financiële functies te hebben gewerkt, realiseerde hij zich dat dit niet de carrière voor hem was, dus ging hij op zoek naar wat dat wel was… yoga.  

Als hij geen les geeft of yoga beoefent, is Felix graag bij de zee, zonder strakke planning om zijn dagen te bepalen, in plaats daarvan kan hij zijn nieuwsgierigheid volgen. Hij houdt van de meeste gerechten, maar zou altijd zeggen dat het Indonesische restaurant van zijn vader, Poetri Ajoe, in Den Haag zijn favoriete plek is om te eten!  

  

Terug naar team