Charlotte_team_teacher_yogiamber_yoga_yogaground_india_hatha_vinyasa_flow_flex_powercore_strong_handstand_headstand_inversions_grow_fun_pretty
Teacher

Charlotte

Door een enkelblessure kwam Charlotte voor het eerst in aanraking met yoga. Haar fysiotherapeut raadde haar restorative yoga aan, al was het totaal geen liefde op het eerste gezicht. Toen ze eenmaal de voordelen van yoga begon te merken, zowel fysiek als mentaal, was ze verkocht.  

Na 4 jaar voornamelijk Ashtanga yoga te hebben gedaan ging ze uiteindelijk naar Rishikesh, India, om een 200 uur Hatha teacher training te volgen tijdens haar wereldreis van een jaar. Een paar maanden nadat ze haar opleiding had afgerond, begon ze met lesgeven bij een surf & yoga kamp in Sri Lanka en ze geeft sindsdien les. 

Charlotte is overdag een ingenieur en ‘s avonds een yogi (met soms wat vroege ochtenden). Haar dagen draaien voornamelijk om eten (naast yoga natuurlijk) en sommigen beschouwen haar misschien als een foodie. Door haar reizen maakte ze kennis met allerlei verschillende nationale gerechten en delicatessen, hoewel haar favoriete gerecht haar moeders zelfgemaakte Nasi Kuning blijft, met Thais of Mexicaans op een goede tweede plek. 

Reizen zit Charlotte in het bloed en ze houdt ervan waar het haar brengt, elke dag weer. Ze staat bekend om haar sabbaticals die een jaar lang kunnen duren, dus haar lessen bij YG studios zijn het zeker waard om bij te wonen! Maak je klaar om te werken aan je eigen mobiliteit en flexibiliteit. 

Lees meer over Charlotte

Terug naar team