Boban_team_YG_Yogaground_yoga_flow_flex_teacher_element_move_dancer_hikinh_mountain_building_developing.jpg
Teacher

Boban

Boban is een voormalig danser. Hij is geboren in Duitsland en volgde een dansopleiding aan de Rotterdamse Dansacademie en een dansopleiding in Servië, dit heeft hem gevormd tot de flexibele persoon die hij nu is.  

Het bewegen van zijn lichaam is iets dat voor hem vanzelfsprekend is en natuurlijk gaat, daarom voelde zijn allereerste yoga-ervaring als een soort thuiskomen. Zijn ervaring in yoga is uitgebreid, zo heeft hij zichzelf ontwikkeld in onder andere VinyasaHathaPralaya en zelfs Aerial yoga! 

Zijn ideale reisbestemming? Een combinatie van Brazilië en Zuid-Afrika. Tijd doorbrengen in de natuur, genieten van wandelingen in de bergen en/of het bos in combinatie met typisch luie middagen op het strand, genieten van het bruisende lokale stadsleven. 

Rotterdam was zijn eerste thuis in Nederland, dus het was voor hem volkomen logisch om hier terug te keren om yogales te geven. Het is de architectuur en de verbinding met het water die ervoor zorgen dat hij hier terugkomt. Je vindt hem vaak bij Hotel New York terwijl hij geniet van een kopje koffie en van het prachtige uitzicht over de stad. Als vegetariër houdt hij van echt goed Indiaas eten of zelfs van een goede mix van de Aziatische keuken met een beetje Franse invloeden waar hij extra van geniet!  

Lees meer over Boban

Terug naar team