Ariana massage therapeut massage therapy holistische massage relax massage deep tissue massage sport massage bij yogaground rotterdam.jpg
Massage therapist

Ariane

Met een achtergrond in dans heeft Ariane altijd interesse gehad voor de connectie tussen lichaam en geest. Oorspronkelijk uit Hamburg, kwam zij als 19-jarige Codarts student naar Rotterdam, waaraan ze meteen haar hart verloor. In de loop der jaren heeft ze veel kennis opgedaan over gezondheid en welzijn en geleerd hoe ze haar studenten begeleidt in een gelukkig en gezond leven.

Ariane werkt als toegewijd coach, massage therapeut en jouw gloednieuwe Mind & Breath leraar. Ze bekijkt deze onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken. Chinese geneeskunde, holistisch lichaamswerk, cranio-sacrale massage en verschillende technieken en vormen van communicatie en coaching.

Ze heeft geen favoriete reisbestemming, maar wel een favoriete manier van reizen! Ze houdt ervan mensen te ontmoeten en in hun cultuur te duiken of om helemaal alleen ergens in de natuur te zijn. Een manier om connectie met zichzelf te vinden en weer op te laden.

Op een zonnige dag vind je haar in het park met vrienden, of met een cocktail in haar hand dansend bij Weelde!

Bekijk hier Ariane’s website om meer over haar te weten te komen.

Terug naar team
YG PERSONAL

ontdek het verborgen verhaal van de verbinding tussen lichaam en geest

Boek een massage

Met een gecombineerde focus op lichaam en geest hanteert Ariane een holistische aanpak. Ze geeft massages en werkt als coach. Daarnaast geeft ze vanaf 26 januari 2023 meditatie en ademhalingstechnieken – Onze gloednieuwe les, Mind & Breath.

Ariane gelooft dat een vrij en gezond lichaam de weg is naar een vrije en gezonde geest en hart. Ze luistert goed naar jouw behoeften en wensen, zodat ze je op de best mogelijke manier kan ondersteunen. Zo wordt een massage door Ariane niet enkel een fysieke, maar ook een mentale ervaring.

“Het is altijd een reis om het verborgen verhaal van de verbinding tussen lichaam en geest te ontdekken en ik voel me vereerd om hier deel van uit te maken.” 

Boek een massage bij Ariane, voor een totaalbehandeling die je gehele welzijn zal verbeteren. Check onze Personal pagina voor meer info!