Kom dansen en ontspannen in onze studios!

Rotterdam Pride 2023 en YG Studios

info & tickets

Rotterdam Pride 2023 en YG Studios bundelen hun krachten. Des te meer reden om onze YG studio’s te bezoeken. We hebben 2 momenten in het bijzonder voor je in petto;

YG Studios Veerhaven

Rotterdam Pride Recharge, zaterdag 3 juni

Op zaterdag 3 juni staat Pride bijna letterlijk naast onze deur. Het Willemsplein kleurt dan vele kleuren en vooral roze!

Vier je Pride en wil je even opladen? Kom naar onze Veerhaven studio, waar we een ruimte hebben ingericht voor meditatie en ontspanning. Vlakbij de drukte op het Willemsplein neem je een break om er daarna weer vol tegenaan te kunnen voor het tweede deel van de dag. 

Op zaterdag 3 juni ontvangt ons team je met chille vibes en kalmerende klanken tussen 15.00 en 18.00 uur. 

Neem tijd en ruimte voor jezelf en bereid je voor op nog meer Pride plezier.

YG Studios
Westerstraat 40
3016 DH Rotterdam

YG Studios Lijnbaan

Sculpt Pride Special, vrijdag 9 juni

Leggings en beenwarmers paraat? Deze Sculpt Pride Special brengt je terug naar de jaren ‘80. Een total body workout op de klanken van een live DJ. Fun als Jane Fonda en je kunt meteen door met dansen na de les! 

Kom in je Pride outfit naar onze studio en doe mee aan de Sculpt Pride Special op vrijdagavond 9 juni van 19.30 tot 20.30 uur. 

Stay up to date, volg je favoriete sport studio in Rotterdam Centrum op InstagramFacebook of schrijf je in voor onze mailing list.

Tickets