Niewe Lululemon items!

ontworpen om net zo vrij te bewegen als jij

Het is officieel. Mariah heeft het gezegd. De feestdagen komen eraan. Maar ben je klaar voor de feestdagen? Heb je een helpende hand nodig? Laat je dan nu kennismaken met de Lululemon collectie van het nieuwe seizoen in onze studio’s.

Denk aan vochtafvoerende, ademende stoffen, kleding die ontworpen is om net zo vrij te bewegen als jij, en de beste yogamatten die we geprobeerd hebben.

New Lululemon drop!

Lululemon kleding

Maggie en Joanna probeerden enkele van de kleren die Lulu te bieden heeft. Deze kleding is ontworpen om mensen zich op hun best te laten voelen en met je mee te laten bewegen, wat er ook gebeurt, in lichtgewicht, ademende kleding.

De dames zagen er geweldig uit en, nog belangrijker, ze voelden zich geweldig. Geen topjes om te herschikken of leggings om op te trekken. Gewoon kleren die bleven zitten waar ze moesten zitten, zodat ze konden bewegen zoals ze wilden!

Waarom Lululemon? Joanna:
“De manier waarop de kleding me laat voelen. Ik hou vooral van de leggings met hoge taille die als een tweede huid zijn. Als ik train zie ik mijn outfit als mijn harnas, het is belangrijk voor mij dat ik me goed voel in wat ik draag zodat ik klaar ben om alles te geven, lulus got my back.” 

Wat is jouw favorite item? Joanna:
“Ik hou van geel en ik heb een felle neon top die echt knalt, het verhoogt mijn positieve energie nog voordat de les begint.

Wat kan je zeggen over de kwaliteit? Maggie:
“Als voormalig modeontwerpster (actieve/zwemkleding) weet ik,… je krijgt waar je voor betaalt,… Lululemon is de ‘investering’ absoluut waard. De kwaliteit van de pasvorm en de stof is technologisch geavanceerder dan welk ander merk op de markt ook. Om nog maar te zwijgen van hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid en sociale impact.”

Wat is jouw favoriete item? Maggie:
“Als yogastudent en -lerares zegt niets meer comfort dan de boterzachte (hoog aansluitende) Align Leggings.”

our team
Niewe Lululemon items!

CHECK, CHECK, DUBBEL CHECK 

Lululemon heeft aan alles gedacht. Vocht afvoerende technologie – check. Zachte stoffen – check. Een pasvorm die op zijn plaats blijft – check. Toegevoegde stretch op alle juiste plaatsen – check. Ervaar dit allemaal zelf. Ontdek de nieuwste producten in onze studio’s en haal je nieuwe Lululemon-item vandaag nog in huis!

BEWEGEN EN ZWETEN IN EVERLUX
Everlux™ is hun sneldrogende stof en is speciaal gemaakt voor de zweterigere lessen zoals Hero, Hiit en Run. Geïnteresseerd? Probeer nu de Wunder Train, Invigorate en Power Pivot artikelen in onze studio’s! Maximaliseer elk moment in kleding die gemaakt is om te bewegen.

UITLIJNEN, INADEMEN, UITADEMEN
Reik verder en buig dieper met de ondersteuning van Lululemon yogakleding. Boterzachte, vierweg stretchstof zorgt voor totale bewegingsvrijheid, gecombineerd met Silverescent™-technologie om geurveroorzakende bacteriën op de stof tegen te gaan. Breeze door die Power yoga sessies met de Align ™ kleding.

Check Lululemon
Niewe Lululemon items!

LULULEMON YOGA MAT

Wij vinden dat de perfecte yogamat zacht, ondersteunend en slipvast moet zijn. Hij moet makkelijk schoon te maken zijn en makkelijk mee te nemen. We willen natuurlijk ook dat hij langer dan een paar maanden meegaat.

We hebben de yogamatten van Lululemon samen met vier andere merken op de proef gesteld. Na eindeloze downward dogs, vinyasa flows en sublieme savasana’s was het duidelijk welke mat de beste was – de Lulu Reversible Mat 5mm. Zijn dubbele textuur, zacht maar stevig rubber en ruime afmetingen maakten het de perfecte mat voor alle soorten yoga.

Wilt je er ook een bemachtigen? Laat het ons weten en druk op de knop hieronder! We zorgen ervoor dat we een mat voor je reserveren.

Heb je hulp nodig? Stuur een mailtje – hey@ygstudios.nl

Stay up to date, follow your favorite Yogastudio in Rotterdam Centrum on InstagramFacebook or subscribe to our mailing list.

get your mat