Laat je mobiel buiten de les

Doe jezelf en iedereen om je heen een plezier...

We weten hoe waardevol tijd en ruimte is voor je hoofd. Even weg van het werk, lijstjes en schermen, om je geest de kostbare ruimte te geven. Jij weet ook hoe waardevol tijd en ruimte is – daarom heb je een les geboekt. Je hebt de behoefte begrepen om even uit de dagelijkse sleur te stappen. Je lichaam en geest merken de voordelen van het loslaten van alles.

 

Maar. (Ja er is een maar). Er is maar één kleine beslissing nodig om je ervaring te verpesten. En het kan ook de ervaring van medestudenten verpesten. Die kleine beslissing? Je telefoon meenemen in de les. Je zou denken dat hij altijd op stil staat, maar de laatste tijd zien we steeds vaker dat studenten het vergeten en hun telefoon de lessen verstoort.

 

Alles wat je nodig hebt voor de les is jezelf, een handdoek en een fles water. Onze leraren zorgen voor alle benodigdheden. Doe jezelf en iedereen om je heen een plezier door je telefoon in de kleedkamers achter te laten. Je telefoon, en al het leven dat erop staat, zal er voor je zijn als de les voorbij is. Dat beloven we.

Heb je een vraag? Stuur ons een email – hey@ygstudios.nl

Blijf op de hoogte, volg je favoriete movement studio in Rotterdam op InstagramFacebook of schrijf je in voor onze mailing list.