ONTDEK YOGA HOT FLOW

alles wat wij zo fijn vinden aan yoga Hot Flow

Onze yoga Hot Flow vraagt om net wat meer inspanning dan een Gentle Flow les, omdat de ruimte wordt verwarmd tot 32ºC graden. Net zoals onze andere Flow lessen, focust onze yoga Hot Flow les zich op een verbinding tussen je ademhaling en je bewegingen en helpt deze les je om een kalmere, rustiger geest te krijgen.

Spotify playlist
DIEPE ONTSPANNING EN WORKOUT IN ÉÉN

yoga Hot Flow in Rotterdam

Ben je klaar om jezelf onder te dompelen in een warme en stimulerende yogabeleving die je lichaam en geest versterkt? Ontdek alles wat je moet weten over yoga Hot Flow in Rotterdam en waarom het de perfecte keuze is voor zowel beginners als ervaren yogi’s.

Wat is yoga Hot Flow?

Yoga Hot Flow is een moderne en uitdagende vorm van yoga, waarbij je in onze verwarmde studio een reeks vloeiende houdingen (asana’s) uitvoert. De combinatie van de warmte en de voortdurende beweging zorgt ervoor dat je hart sneller klopt, waardoor je een intensieve training krijgt. Terwijl je zweet en gifstoffen afvoert, word je tegelijkertijd leniger en sterker.

Voordelen van yoga Hot Flow

  • Diepe ontspanning;
  • Verhoogde flexibiliteit;
  • Krachtige workout;
  • Stressvermindering.
Yoga Hot Flow - YG studios
ervaar de kracht van hot yoga

yoga Hot Flow bij YG Studios

Onze studio is een oase van rust en sereniteit en vind je in het hart van Rotterdam. Het moderne, gezellige interieur nodigt uit tot ontspanning en concentratie. Sluit je aan bij een warme en gastvrije gemeenschap van gelijkgestemde mensen die allemaal streven naar een gezondere levensstijl en boek direct jouw eerste yoga Hot Flow les.

boek jouw yoga Hot Flow les

Kom naar onze studio met comfortabele kleding waarin je zowel kunt zweten als kunt bewegen en neem je eigen handdoek mee. Wij zorgen voor de rest. Je zult versteld staan van hoe snel je vooruitgang boekt en hoe goed je je na elke sessie voelt.

Bring your own tijdens je yoga Hot Flow

  • Drink vooraf genoeg en neem een flesje water mee;
  • Comfortabele kleding waarin je kunt bewegen en zweten;
  • Neem je handdoek mee;
  • Neem je yoga mat mee.

Wil je een handdoek en yoga mat huren? Dat kan! Zodra je incheckt voor de les, kun je dit aangeven.

Reserveer nu jouw plek voor een yoga Hot Flow les in Rotterdam. Ervaar de kracht van deze stimulerende yogastijl en transformeer je leven op een positieve manier. Ontdek vandaag nog een gezonder, sterker en meer ontspannen zelf met yoga Hot Flow in Rotterdam!

Boek een les