boxing benefits

BOX DE JUISTE KEUZE VOOR JOU

We hebben meer BOX lessen toegevoegd aan ons schema dus je kan er elke dag voor gaan. Het is moeilijk om niét van boksen te houden, met al die fantastische voordelen. Werk aan je mobiliteit, uithoudingsvermogen, kracht, allemaal in één workout. Hebben we al gezegd dat we geweldige teachers hebben? Probeer het maar eens uit, dan zul je ervaren hoe leuk het is. Box de juiste keuze voor jou!

GEWELDIGE WORKOUT VOOR BEGINNERS

(Ik heb deze niet vertaald omdat ik die andere koppen ook niet veranderd heb, staat beter in het Engels vind ik) Iedereen kan boksen, vertrouw gewoon op onze teachers. Je hoeft niet sterk te zijn om te beginnen, die kracht komt vanzelf wanneer je eenmaal begint. Je zal het verschil al merken na een paar goede bokslessen. Naast het werken aan kracht, zal je ook meer uithoudingsvermogen krijgen en verbeter je je snelheid en reactievermogen.

CALORIE BURNER

Als je niet hebt gezweet, heb je niet gebokst. We werken met jou aan je technieken, zorgen ervoor dat je hand-oogcoördinatie, lichaamsbewustzijn en de snelheid van je stoten verbetert. In de workout zullen we een aantal flinke calorie burners toevoegen zoals touwtje springen en schaduwboksen.

CONFIDENCE BOOSTER

Boksen vereist een goede houding. Je werkt aan de kracht in je core, waardoor je houding verbetert en je rechtop blijft staan. Regelmatiger sporten zal je zelfvertrouwen vergroten. Je gaat er niet alleen beter uitzien, maar je gaat je sowieso ook beter voelen. Tijdens zo’n hoge intensiteit les waarbij de hartslag flink omhoog gaat, wordt er zuurstofrijk bloed naar de hersenen gepompt wat je na de les een voldaan gevoel geeft. Enjoy the buzz!