YGTV on demand

Starten met je workout schema was nog nooit zo eenvoudig!

Al je favoriete yoga- en High Intensity lessen on demand.

Met elke week nieuwe lessen is YGTV je beste basis voor yoga en High Intensity lessen, van je favoriete teachers. Kom in beweging – altijd en overal.

Get started. Maak gebruik van de promocode KEEPMOVING om 50% korting te krijgen op de eerste 3 maanden. Dat is euro 8,99 voor meer ontspanning, focus en zoveel lessen als je maar wil.

ABONNEER NU!
al je favoriete Yoga en High intensity lessen

practice your favorite Yoga and HIT movement

YGTV is een fantastisch middel om je workout schema vast te houden. De lessen zijn verdeeld in verschillende categorieën. Zo kies je gemakkelijk je favoriete les.

Selecteer Yin Yoga, Hot Yoga, Pilates, Boks en doe High Intensity lessen, of zoek op de naam van je favoriete teacher of soort les. 

Alleen op YGTV vind je onze tutorials. De oefeningen en technieken die je hier leert, zitten vaak in onze lessen. Zo leer je stap voor stap hoe je succesvol onze lessen volgt.   

Blijf op de hoogte, volg ons op InstagramFacebook of schrijf je in op onze mailing list.

CHECK OUT YGTV NOW!
Mailing list

SCHRIJF JE IN!

Blijf op de hoogte over ons nieuws & events en ontvang onze aanbiedingen in je inbox.
News

punch up your exercise routine!

punch up your exercise routine! In de jaren 80 was er aerobics. De jaren 90 was er urban dance. In de jaren ’00 kregen we bootcamps. Het volgende decennium draaide…
Read more

BACK TO SCHOOL!

BACK TO SCHOOL! En dan ineens is de zomer voorbij. Hoe, waarom, wanneer is het allemaal voorbij gegaan? We weten het, het is zuur om afscheid te nemen van die…
Read more