YG WINTER FEST

YG WINTER FEST OP VRIJDAG 9 DECEMBER

Mariah is niet de enige die Kerstmis kan inluiden – wij natuurlijk ook! Laat ons je uitnodigen voor een feestelijke, gezellige en totaal fantastische avond met dank aan YG Studios Veerhaven op vrijdag 9 december!

We hebben een kampvuur, kerstmuziek, een gloednieuwe YG truien collectie en natuurlijk movement! Vanaf 16.00 uur steken we het vuur aan en laten we de hapjes, gezelligheid en Glühwein vloeien tot 21.00 uur. Klets met je (nieuwe) vrienden en kom helemaal in de feeststemming.

Maar je kent ons, dit is niet alles, scroll naar beneden voor meer!

LET US KNOW YOUR COMING
CADEAUTJES VOOR ONDER DE KERSTBOOM

YG SWEATER DROP - NIEUWE KLEUREN

De feestdagen van cadeaus geven en wensen die uitkomen is aangebroken. Met gloednieuwe YG Sweaters, een perfecte balans tussen mooie tinten en een schitterend design. Op vrijdag 9 december verschijnt de nieuwe trui collectie als eerst in onze studio. Een key item voor de koude winterse dagen.

Deze feestdagen pakken we alle cadeau items voor je in, happy giving!

BY FIEKE & SAID

HERO & FLOW CHRISTMAS EDITION

Pump up your body en vind je flow met een pittige Hero workout van Said, gemixt met Fieke’s juicy Flow. Ervaar het beste van twee werelden en combineer kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit in één perfect gevormde les!

HERO & FLOW
18.00 – 19.30, by Fieke & Said – YG Member Exclusive

Meld je aan door ons een mailtje te sturen, of boek zelf je plek vanaf 25 november.

Book my spot!
ZINGEND RONDOM DE KERSTBOOM

ZING MEE MET YG

Wist je dat we een getalenteerde zangers in ons midden hebben? Stay tuned en luister naar onze hostess Klara! We gaan met z’n alle naar buiten en verzamelen rondom de kerstboom met onze Glühwein. Klara zal klaar staan om ons te verrassen met een gouden keeltje en kerstlied.

Zorg dat je erbij bent, Klara zal optreden rond 16.15, 17.30 & 19.45.