the art of giving

YG White Season

De winter is een tijd van geven, en bij YG Studios breiden we dit principe uit, buiten de mat. Dit seizoen lanceren we een reeks evenementen en initiatieven gericht op het teruggeven aan de gemeenschap.

YG White Season is officieel begonnen!

Dit jaar omarmen we de kunst van het geven. Doe met ons mee om warmte te verspreiden naar degenen die het nodig hebben en doneer zeep of fondsen aan Rotterdamse Uitdaging, dat financieel uitgedaagde gezinnen ondersteunt.

Jouw zelfliefde-geschenk

Het perfecte moment van ontspanning tijdens die koude dagen – verwen jezelf met zelfzorg en trakteer je lichaam op de massage waar het naar verlangt.

Delen is zorgen We willen voor jou en je dierbaren zorgen! Koop een YG-cadeaubon om hen een boost van energie, zelfvertrouwen en gezondheid te geven, en zorg ervoor dat ze het volgende jaar in topvorm beginnen!

Lululemon sale

Geef jezelf een vrolijk cadeautje en shop onze Lululemon-collectie met 20% korting. We weten allemaal dat een moment voor jezelf in onze studio nog beter is in de perfecte outfit. De Lululemon-sale begint op 29 december in onze YG Studios.

Laten we dit YG White Season samen doorbrengen en mooie momenten delen met onze community!

Events calendar
vrijdag december 22 | 19.00-20.30

yg white season drinks

Op vrijdag 22 december nodigen we onze hele gemeenschap uit voor ons jaarlijkse kerstfeest. Hef het glas samen met andere leden en docenten op een geweldig jaar en een nog veelbelovendere toekomst. Laten we allemaal in beweging blijven.

YG Studios | 22 dec | 19.00-20.30